Dr Nele zakuhao sa Kusturicom: Bolne stvari o kojima pjevač ne želi da priča | Mixer portal

Dr Nele zakuhao sa Kusturicom: Bolne stvari o kojima pjevač ne želi da priča

Nenad Janković

Nenad Janković

U intervjuu koji je ove sedmice Nenad Janković alias dr Nele Karajlić dao za emisiju Lični stav, autora Nenada Mihailovića, ovaj poznati muzičar je iznio neka svoja poznata mišljenja o dnevnoj i globalnoj politici, ali između ostalog izjavio je i da nije baš u najboljim odnosima sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom, poznatim režiserom Emirom – Nemanjom Kusturicom.

Na pitanje voditelja, “Da li si se skoro čuo sa Kusturicom”, Janković je odriješito i tmurnoga pogleda kazao, “Ne!”

Novinar je nastavio s  pitanjem u kakvim su trenutno njih dvojica odnmosima, a Nele je dodao, kiselim osmjehom, da misli kako nisu više u dobrim odnosima.

Na pitanje zašto je to tako Nele je rekao, “Nema veze”

Na insistiranje novinara Nele nije htio da odgovori.

“Ali ja neću da kažem”, rekao je Janković.

“Ja bih te zamilo da mi odgovoriš”, nastavio je uporni novinar.

“Ali koliko god da me voliš ja neću”, bio je jasan Nele.

Novinar je pitao da li se radi o ličnim stvarima, ili je to javna stvar koju Janković želi da prikrije.

“Ja ti rekoh da neću o tome da pričam”, sa osmjehom je rekao Nele i dodao da se ne radi o javnim stvarima, jer da je to tako već bi svi znali.

Na kraju popularni autor je kazao da se radi o ličnim stvarima koje su za njega jako bolne i da ne želi više da razgovara na tu temu.

Nenad Janković nakon što je preselio u Beograd oformio je bend No Smoking Orchestra u kojem je gitaru svirao Emir Kusturica. Ostvarili su veliki popularnost u inostranstvu, a za uspjeh su mediji već na početku tvrdili da je najviše zaslužan Kusturica za kojeg se u svijetu već uveliko znalo. Bend je čak i u nazivu benda imao Emirovo ime. Nakon Jankovićevih problema sa zdravljem No Smoking Orchestra je ušla u radnu pauzu (barem što se Neleta tiče), mada je Kusturica za vrijeme pjevačevog odsustvovanja imao nastupe sa ovim bendom.

Mixer portal

Shortlink: