Banjalučanki Ranki Gajić potrebna pomoć u liječenju | Mixer portal

Banjalučanki Ranki Gajić potrebna pomoć u liječenju

 

ranka gajic

Ranka Gajić rođena Savić (30 godina), iz Han Kola kod Banja Luke (rođena u Gradišci), oboljela je od sistemskog eritemskog lupusa.

To je teška bolest koja napada i uništava imuni sistem, napada sve organe i uništava jedan po jedan. Kod Ranke su već nastradala oba bubrega, djelimično su napadnuti pluća, srce i nervni sistem. U najtežem stanju su bubrezi, potpuno su otkazali.

Ona se već neko vrijeme nalazi na hemodijaliznoj terapiji, ali vrijeme radi protiv nje – što dalje odmiče, opasnost za ovu mladu majku dvoje djece ( sin 6 godina i kćerkica od 7 i po ) je sve veća.

Šansa da se spasi ovaj mladi život od opake bolesti jeste da se izvrši transplantacija bubrega. Operaciju je moguće izvršiti na jednoj klinici u Francuskoj, ali je potrebno uplatiti 40 000 evra koje ona i njena porodica nemaju.

Zbog toga, neophodna je pomoć ovoj oboljeloj majci. Očekuje se odobrenje MTEL-a za skoro aktiviranje humanitarnog broja.

Otvoren je žiro račun u Unikredit banci a.d. Banja Luka na koji je moguće uplatiti pomoć za liječenje Ranke Gajić – Savić Broj računa je: 551 720 255 561 8463 Za svako dodatno pitanje slobodno pozovite broj +387 065 379 446

Mixer portal

Shortlink: