Počela predizborna kampanja: Igor se prihvatio lopate | Mixer portal

Počela predizborna kampanja: Igor se prihvatio lopate

Igor Radojičić

Igor Radojičić je, kako je rekao u obraćanju novinarima, kosio prošlog vikenda, a već danas se prihvatio i lopate, te se dao u sađenje ukrasnog bilja.

Iako se radilo o predizbornoj kampanji cilj je bio plemenit, jer se uz prisustvo i učešće SNSD omladine i kandidata za odbornike grada Banja Luke, sadilo drveće i biljke u dvorište roditeljske kuće djece oboljele od malignih bolesti.

Ova kuća se nalazi u naselju Paprikovac blizu banjalučke klinike, a finansiranje iste pomogao je predsjednik RS, uz humanitarnu akciju i donacije građana.

“Od jeseni kuća bi trebala da bude u punoj funkciji i mi smo kao gradska organizacija odlučili da oplemenimo ovaj prostor. Ovo je simbolična poruka vezana i za naš program i cilj u Banjaluci, da bude ugodan grad za život prepun zelenila”, rekao je Radojičić.

Objektu fali namještaj

“Voljela bih da se naša organizacija ne iskoristi u svrhu političke kampanje i nadam se da će i mediji pomoći u tome. Ovo je jedan human gest i akcija je bila i mimo predsjednika RS. Zahvaljujem se svim donacijama kao i na ovoj današnjoj”, rekla je Tijana Berić, predstavnik udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti Iskra iz Banjaluke.

Ona je istakla da je kuća sagrađena zahvaljujući humanitarnoj akciji i da je otvorena u junu ove godine, te da su sredstva za kupovinu namještaja pod pokroviteljstvom predsjednika RS.

“U toku je izrada i nabavljanje namještaja i inventara za kuću, a mi planiramo da kuća počne sa radom početkom septembra ove godine”, rekla je Tijana Berić.

 

 

Mixer portal

 

 

 

Shortlink: