Radojičić vs Čavić: Moj protukandidat želi da pretvara vodu u vino | Mixer portal

Radojičić vs Čavić: Moj protukandidat želi da pretvara vodu u vino

Igor Radojičić press

Da je predizborna kampanja u samome jeku pokazuju i stalna prepucavanja političara preko medija, a jedan od njih se desio i danas kada je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banja Luke, Igor Radojičić komentarisao kandidata Savez za promjene Dragana Čavića, koji ga je nedavno pozvao na javno sučeljavanje u nekoj od budućih talk show emisija.

“Moj protukandidat je vidno nervozan. Svi znamo Dragana Čavića, on bi se rado sa nekim pobio, jer je kavgadžija i prznica. Jedan dan proziva Dodika, drugi dan mene a sve to zbog medijske pažnje”, dao je komentar na izazov Igor Radojičić i dodao da je njegov protukandidat nezadovoljan kampanjom, te da traži razlog da svaki dan bude pred TV kamerama.

“TV dueli će biti i tu ne treba da se izmišlja topla voda, a štabovi već planiraju mjesto i vrijeme takvih dešavanja. Oni će biti tamo gdje ja budem odlučio”, rekao je Radojičić.

Na tvrdnje opozicije  i Dragana Čavića da grad Banja Luka premalo izdrava ja zapošljavanje Radojičić je kazao da njegov potivkandidat ima očajno znanje iz ekonomije.

“On je na posljednjem pojavljivanju u medijima rekao da će smanjiti namete a povećati izdvajanje za razne komunalne namjene što, po mom mišljenju, znači da želi pretvoriti vodu u vino. Jeste predizborna kampanja ali te izjave su previše i za predizbornu kampanju”, kazao je Radojičić.

Radojičić je kazao da se ne slaže sa svojim protivukandidatom da treba rasprodati svu gradsku imovinu.

“Dok je njegova vlast vladala Banja Lukom do 2001. rasprodala je većinu gradske imovine i preduzeća i danas gradska vlast nema ni gradsko zelenilo, ni gradsku čistoću, ni gradski prevoz. Sve je ili prodato ili uništeno i oni ne treba da se vrate na mjesto gdje su bili prije deset kodina kako bi rasprodali i ono što je preostalo”, istakao je Radojičić.

On je rekao da grad treba da stvara uslove za zaošljavanje.

“Sredstva iz budžeta treba da se izdvajaju za moderne tehnologije i stvaranje uslova za samozapošljavanje, a ne dijeljenje bez koncepcije i van sistema”, zaključio je Radojičić.

Mixer portal

 

 

Shortlink: