Pravda za Davida: Živimo u državi, koja apsolutno ne brine o ljudima i građanima RS | Mixer portal

Pravda za Davida: Živimo u državi, koja apsolutno ne brine o ljudima i građanima RS

 

Večeras, 139. dan za redom, građani Banjaluke su se okupili na Trgu Krajine i tražili da se rasvjetli ubistvo Davida Dragičevića.

“Skoro sto pedeset dana zločinci i ubice su među nama. Hodaju, šetaju, prolaze pored nas. Niko ih nije uhapsio ni pritvorio. Niko od nadležnih institucija. David je otet, silovan, masakriran i sa naredbom da bude ubijen. Moj sin David je zadavljen i položen u kanalizaciju”, pitao je Davidov otac, Davor Dragičević i pozvao MUP i tužilastvo da konačno objelodane ko je ubio njegovo dijete.

Dodao je, da kada dođe istina i pravda svi će čuti gdje i u kavoj državi živimo.

“Živimo u državi, koja apsolutno ne brine o ljudima i građanima RS. Brine kad treba da izađemo na izbore i kad treba da platimo račune. Postoji 8,6 milijardi razloga zašto je moj sin ubijen. Jedan od motiva je taj što je nosio transparent za Đurovića i Arbutinu, a sad drugi nose njegov transparent. Sve potpisnice Dejtona, rekli ste da imamo pravo na život, e sad nam recite gdje živimo i da su ubistva naše djece legalizovana. Recite ko ste vi, a ko smo mi i kako se zove zemlja u kojoj živimo. Meni takva država ne treba, ni grob mom sinu, i kuća u kojoj živim. Sto devedeset i šesti dan biće mnogo sve jasnije ali na miran i dostojanstven način. Niko Milorade šleper izbornog materijala neće da otme. Bar neću ja ni grupa Pravda za Davida. Naša borba je mirna i dostojanstvena. Naša borba se zasniva na istini i pravdi. Svi vi iz pozicije i opozicije morate shvatiti da ste vi tu zbog radi nas a ne mi radi vas”, istakao je Davor na kraju večerašnjeg okupljanja.

 

 

BUKA

Shortlink: