Žrtvujte svoju djecu za Vukotićevu guzicu | Mixer portal

Žrtvujte svoju djecu za Vukotićevu guzicu

Slikovni rezultat za vukotić

 

Sistem koji kolektivitet stavlja iznad života pojedinca zove se fašizam. Predsjednik udruženja ratnih veterana RS Duško Vukotić vam poručuje, da ukoliko sutra neko ubije vaše dijete, a policija i tužilaštvo ne rade svoj posao, treba da ćutite, ustvari treba da budete ponosni što je vašem djetetu neko oduzeo život, jer je to učinio za Srpsku. U stvarnosti su vaša djeca zatvorena u getu ove nesretne države u kome likovi poput Vukotića uživaju privilegije režima, a maloljetnike šalju na obuku u Rusiju. Obuku kako da ubijaju.

Nekada se treba vratiti na početak, treba se sjetiti da je porodica Dragičević još početkom matra ove godine bila kompletna. Njihovi životi su imali neki svoj tok, uostalom kao i kod većine nas koje zovu “obični ljudi”.

A onda se sve promijenilo, desila se tragedija, ona najstrašnija koja nas može snaći, da sahranimo rođeno dijete.

Davidova porodica nije tražila da im neko ubije dijete, nije tražila da bude dio ove prljave izborne kampanje, ali je s punim pravom tražila istinu i pravdu za svoga sina.

Niko nema pravo da oduzme život, niko, osim možda Duška Vukotića, predsjednika Udruženja “Veterani Republike Srpske”,

Početkom tog istog marta ove godine sastao se Vukotić sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom da malo popričaju o potrebi za formiranjem sveopšteg patriotskog bloka u Republici Srpskoj i naravno o tome kao će institucije RS da pomognu u rješavanju problema boraca i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Vukotiću, Davor Dragičević, više nije dobar borac, jer kako kaže: “Njegovi svakodnevni scenski nastupi na Trgu Krajine su u funkciji napada na institucije Srpske, a samim tim i u funkciji unitarizacije BiH”.

Kaže Vukotić i kako će, isti dan kada Dragičević najavljuje veliko okupljanje u Banjaluci mimo zakonskih propisa, Srpski pokret nevladinih asocijacija SPONA tražiti da im se odobri okupljanje u skladu sa zakonom, te da će na tom okupljanju zahtijevati da se Trg Krajine u Banjaluci nazove Trgom Vojske Republike Srpske i da se na tom mjestu izgradi centralni spomenik za sve poginule borce u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

“Simbol Banjaluke, Krajine i Republike Srpske mogu biti samo naši poginuli saborci, a nikako bilo koji pojedinac”, rekao je Vukotić, čovjek koga je vlast dobro zbrinula, naravno od našeg novca.

Vukotiću očito jako smeta što su građani prozvali taj trg Davidovim. Dodik očito ne smije na crtu Davoru Dragičeviću pa je ispred sebe gurnuo “pješadiju”.

Ipak, najstrašnije od svega što je Vukotić rekao sažeto je u ovoj izjavi: “Srpska je iznad svake individualne žrtve i to mora da razumije i Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Davida Dragičevića iz Banjaluke”.

Sistem koji kolektivitet stavlja iznad života pojedinca zove se fašizam. Vukotić vam poručuje, da ukoliko sutra neko ubije vaše dijete, a policija i tužilaštvo ne rade svoj posao, treba da ćutite, ustvari treba da budete ponosni što je vašem djetetu neko oduzeo život, jer je to učinio za Srpsku.

U stvarnosti su vasa djeca zatvorena u getu ove nesretne države u kome likovi poput Vukotića uživaju privilegije režima, a vašu djecu šalju na obuku u Rusiju. Obuku kako da ubijaju. Jer u getu kontrolu imaju ulične bande, a njih kontroliše policija.

Izvor

Shortlink: