ŠKRTICE (Cane Partibrejkers) @ KSB | Mixer portal
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ŠKRTICE (Cane Partibrejkers) @ KSB

Mart 3 @ 22:00 - Mart 4 @ 01:00

7 KM10

Supergrupa “Škrtice” nastupiće 3.marta u banjalučkom Klubu studenata (KSB) a ovo će ujedno biti njihov prvi nastup u Banjaluci! Naime, beogradsku supergrupu Škrtice predvodi Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa koji je uz ulogu vokala zadužen i za tekstove, a s njim u ovoj eksplozivnoj mješavini punka, hard rocka, new wavea, hard corea, eksperimentalne muzike učestvuju još i Kole iz Velikog prezira i Boris iz Jarbola na gitarama, te Danilo i Boško iz Straight Mickey and The Boyza na bubnjevima i basu.

Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama. U ovoj eksplozivnoj smJesi svega ima: panka, hard roka, new wave-a, hard kora, eksperimentalne muzike, ona ne ostavlja ravnodušnim nikoga ko to čuje. Demistifikacija iluzija, dijagnosticiranje razočarenja i tinjajuće nade, melanholično, divlje, srčano, znojavo i sa puno duha, srce ove petorice kuca isto – zajedno.

Pomahnitali bubnjevi, sa prelijepim bas šarama, dve gitare koje se prepliću, bacaju iskre koje pale sve oko sebe, i pjevač koji kopa po ranama koje nikad da zarastu. Oni vraćaju sjaj muzici i bude sva čula dovodeći slušaoca do katarzičnog stanja.

 

 

 

Details

Start:
Mart 3 @ 22:00
End:
Mart 4 @ 01:00
Cost:
7 KM10
Event Category: