Groove party @ DKC Incel | Mixer portal
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Groove party @ DKC Incel

04.12.2015 @ 21:00 - 23:55

Narednog petka, 4. decembra u banjalučkom DKC Incel očekuje vas velika tehno žurka, na kojoj će nastupiti neki od najeminentnijih domaćih DJ-eva i producenata.

 

Riječ je o Night Light Records Showcase žurci, u okviru koje ćemo imati priliku da čujemo najnovija i najbolja izdanja istoimenog izdavačkog lejbla, iza koga stoje Mladen Tomić i Siniša Tamamović, pioniri domaće scene, a danas svjetski poznati i priznati umjetnici.

 

Pored Mladena i Siniše, ekskluzivne back2back setove imaće i ekipa koja već godinama neprestano gradi i čini boljom domaću techno scenu – Alexander G i Miroslav Pavlović, kao i Woodie i Torby Jay.

 

Nakon sjajnog eXposure Homemade  partija koji smo organizovali u DKC Incel početkom novembra, vođeni dobrim iskustvom, odlučili smo da na istom mjestu napravimo i ovu žurku, čiji je koncept nešto drugačiji, ali energija podjednako dobra.

 

Dodatno ozvučenje, osvjetljenje i MPM ekipa koja će se pobrinuti za vizuelni dio cijele priče svakako će ovoj žurci dati dodatnu dimenziju, a na vama je samo da se naoružate udobnim cipelama, dobrim raspoloženjem i uživate u najatraktivnijim izdanjima koja nose Night Light Records etiketu.

 

Žurka počinje u 22 časa, ulaznice do ponoći koštaju četiri KM, a nakon ponoći šest KM.

 

Više informacija o žurci potražite na Facebooku, a o izdanjima Night Light Recordsa možete se informisati na www.nightlightrec.com.

 

plakat

Details

Date:
04.12.2015
Time:
21:00 - 23:55
Event Category: