Indie Rock Trio TALISCO najavljuje novi album koji će se zvati “Capitol Vision” | Mixer portal

Indie Rock Trio TALISCO najavljuje novi album koji će se zvati “Capitol Vision”

TALISCo

Nakon 150 koncerata koje su održali širom sveta, francuski Indie Rock Trio TALISCO najavljuje novi album koji će se zvati “Capitol Vision” za 27. januar 2017. godine.

Ovaj sve popularniji i atraktivniji bend posle samo dve godine dospeo je na listu veoma perspektivnih bendova nove generacije. Njihove pesme nalaze se na svim bitnijim radio stanicama i chart listama širom sveta, a najveći uspeh do sada postigli su hit singlom “Your Wish”.

Inspiraciju nalaze u svetu filma pa nije iznenađujuće što i njihovi video spotovi više podsećaju na kratkefilmove. Video “Run”, koji kombinuje tri numere sa istoimenog albuma, osvojio je nagradu za najbolju fotografiju na Sun Valley Film Festivalu, a na Lower East Side Film Festivalu osvojili su nagradu za najbolji video. Mogu se pohvaliti I činjenicom da su njihovu muziku u svojim PR spotovima koristile kompanije kao što su Google, HBO Europe i Vodafon.

Videospot za njihov poslednji singl “STAY (before the picture fades)” produkt je popularne francuske rediteljke Cloe Bailly u kom na komičan način prikazuje mladi zaljubljen par čija jednostrana osećanja dovode do tragičnog kraja.

Mixer portal

Shortlink: