Vučić najavio “neku vrstu komunikacije” s Donaldom | Mixer portal

Vučić najavio “neku vrstu komunikacije” s Donaldom

Slikovni rezultat za donald i vučić

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će možda uskoro biti ostvarena neka vrsta komunikacije sa novoizabranim predsjednikom SAD Donaldom Trampom i njegovim kabinetom.
“Možda uskoro ostvarimo neku vrstu komunikacije i sa kabinetom i sa novoizabranim predsednikom SAD. Videćemo”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu, nakon što je prisustvovao predstavljanju “Bijele knjige” stranih investitora u Srbiji.

On je negirao da je nedavno prisustvovao trci “Formule jedan” u Abu Dabiju, navodeći da je boravio u kuli Šabzi tauer, gdje su, između ostalih, bili i Trampovi savjetnici.

“Nisam čak ni prisustvovao trci, nego sam bio u Šabzi taueru, to je moj posao, i sa Trampovim savetnicima, kao i sa predsednikom Ruande, premijerom Nigerije i ljudima iz celog arapskog sveta”, rekao je Vučić, navodeći da se vidio i sa vladarom Dubaija i Abu Dabija.

Vučić je naveo da je to njegov posao i da je ponosan na dobar odnos sa prijateljima.

“Mene `Formula jedan` ne interesuje. Da je bila neka košarka, boks ili fudbal, to bi me više zanimalo. Vidim da lažu o mestu gde sam bio”, rekao je Vučić, komentarišući medijske napise da je boravio u posjeti Abu Dabiju, gdje je pratio odlučujuću trku “Formule jedan”.

Mixer portal

Shortlink: