Zajebantski smo narod zato i vole da se sa nama zajebavaju | Mixer portal

Zajebantski smo narod zato i vole da se sa nama zajebavaju

Zajebantska slika

Zajebantska slika

Satira nas je održala zato satiri, i dakako humoru, hvala. Jer dok se neki ozbiljniji narodi i narodnosti kada im lopuše otmu pola milijarde novčanica odmah late praćke i prangije kako bi lopuže skinuli s grbače, naš ti čovjek protiv lopovluka ima jače oružje – satiru i humor.

Precednik kad lapi milione satirični humoristični kolumnisti se odmah uhvate tastature, pa napišu komentar: “Vrijeme je Mile da skineš dve-tri kile!”, ili kad premijerka zagazi u nepotizam ne može da prođe ni 24 časa a da na nekom posjećenom portalu ne osvane tekst sa super simpatičnim naslovom: “Cvijanovićka – baš si pi…ka!”

Mi smo zajebantski narod, jednostavno volimo da podjebavamo one koji nas podjebavaju i tu ti se ništa ne može. I naravno oni kojima su namjenjeni ti satirični komentari su jako zabrinuti zbog toga. Najtanji su na slovo i riječ pa ih sve zaboli od šake do lakta kada negdje pročitaju kakav bezobrazni tekst na račun svoje ličnosti.

Kolumna i komentar su danas najpopularniji način da se skrene pažnja na kriminal, a bogami i jako su efikasni za hvatanje lopuža. Bezveze je ganjat neke tamo zajebante policijom i prijetit im sudovima i zatvorom. Ko se ovdje još ozbiljno boji ćelije.

Zato i jeste najbolji odgovor na korupciju i kriminal satirična kolumna i humoristični komentar.

Jebogati, pa zato sam sada i napisao jedan takav tekstićak i odmah mi je laknulo.

Mixer portal/ Narivoje Pizdić

Shortlink: