Bivša djevojka Breda Pita otkriva: Anđelina ga je gurnula preko ivice | Mixer portal

Bivša djevojka Breda Pita otkriva: Anđelina ga je gurnula preko ivice

 

Oglasila se bivša djevojka Breda Pita Elizabet Dejli koja je bila s njim u vezi davne 1989. godine, ali su nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Ona se u intervjuu za britanski „Dejli mejl“ prisjetila vremena kada je bila u vezi sa Bredom i komentarisala je njegov razvod s Anđelinom. Kako kaže, sigurna je da je ona kriva za razvod.

“Bred nije agresivan tip muškarca. Nimalo. Godinama se nisam družila s njim i ne znam o kakvim je okolnostima riječ, ali znam da se Bred nikada nije ponašao onako kako se ovih dana prikazuje u medijima. Uvijek je bio dobar prema meni, sladak i velikodušan. Nije tipičan holivudski glumac. Tužno je što ga predstavlja na ovaj način. Sigurna sam da će se svi navodi raščistiti i da će javnost saznati pravu istinu“, navodi Elizabet.

Ona smatra da je Bred izgubio kontrolu jer ga je Anđelina gurnula preko ivice.

“Nijedan njegov raskid nije bio toliko dramatičan kao ovaj. Nikada nije ostao u neprijateljskim odnosima sa bivšima, nema nikakvih naznaka, ničeg agresivnog“, rekla je i dodala da vjeruje da mu je jako teško sada.

Tome u prilog govori činjenica da je Bred otkazao svoje pojavljivanje na premijeri dokumentarca Terensa Malika „Voyage of Time“ u kojem je bio u ulozi naratora.

“Vrlo sam zahvalan što sam dio tako fascinantnog projekta, ali sam trenutno fokusiran na porodičnu situaciju i ne želim da odvlačim pažnju sa tako sjajnog projekta“, rekao je u izjavi za medije.

Podrška Bredu stiže sa svih strana svijeta, pa je tako i ruski seks-guru Aleksis Lesli ponudio Bredu sedam svojih najboljih djevojaka kao utjehu nakon razvoda.

Mixer portal

Shortlink: