Grof Đuraz: S novcem koji su bacili na referendum mogli su zaposliti ljude | Mixer portal

Grof Đuraz: S novcem koji su bacili na referendum mogli su zaposliti ljude

Grof Đuraz

 

Poznati banjalučki muzičar i kantautor Grof Đuraz u razgovoru za Mixer portal dao je svoje mišljenje o proteklom referendumu za kojeg tvrdi da je bio uzaludno bacanje para.

“Sve je to natezanje, nadmudrivanje, spinovanje i besplatan predizborni marketing. Za te pare se moglo još ljudi zaposliti preko zavoda ili uložiti u nešto pametnije”, rekao je Grof Đuraz.

On tvrdi da se Dan RS-a 25 godina obiljažavao bez stresa i da niko nije imao potrebe za referendumom.

“Sin Zlatne Kašike, iliti Bakir Izetbegović imao je takozvani prebac pa se bukvalno natakario na 9. januar. Doslovno, čačkao je mečku. Referendum je poslužio je Sinu Zlatne Kašike i Voždu od Laktaša, Miloradu Dodiku, da utvrede svoje pozicije. Zlatna Kašika da sabere glasačko tijele i pokaže čvrstu ruku i stav, a Vožd da konačno ima osnove za bilo kakav referendum jer već pet godina on naklapa o istom, ispadne faca, ali i žrtva, jerbo ga sada tuže”, tvrdi Grof Đuraz.

On dodaje da je priča o ratnu nije realna.

“Previše je stranjskih para u opticaju da bi to mi to opet porušili i popaliili, mada, sa nama se nikad ne zna, pasoši su spremni, kao i drugi dokumenti”, kaže Grof Đuraz i dodaje da iako se ne plaši rata plaši za budućnosti u Vilajetu zvanom Bosna i Hercegovina,  jer je i sa ratom i bez rata, uz ovakve rukovodice, propast jedino izvjesna.

 

Mixer portal

Shortlink: