HUMANITARNA AKCIJA: Kupi knjigu i pomozi oboljeloj majci i djetetu! | Mixer portal

HUMANITARNA AKCIJA: Kupi knjigu i pomozi oboljeloj majci i djetetu!

 

Prikupljaju se novčana sredstava za liječenje teško oboljele majke Snježane Plavšić i njenog desetogodišnjeg sina.

Udruženje građana “Kultura kulturi” Banjaluka organizuje 12.04.2019. u holu “Doma omladine” sa početkom u 19 časova  humanitarno veče “Kulturom za život” sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško oboljele majke Snježane Plavšić i njenog desetogodišnjeg sina.

Sredstva će se prikupljati od prodaje knjiga, stihova, crteža, slika i rukotvorina. Prijatelji manifestacije su Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti “Imperativ”, Izdavačaka kuća “Imprimatur”, “Art prostor” Ene Mitrovski, portal “Kulturište”, ASA (Asocijacija slobodnih artista – neformalno udruženje), UG “Zajedno” – udruženje za podršku porodicama, licima i zajednici u mentalnom zdravlju, a veče podržavaju Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, UDAS – organizacija amputiraca, Škola crtanja i slikanja  “Dragaš”, te “Popart Market” i DIS pozorište mladih.

Sponzori večeri su MANJA I VITAMINKA.

Imperativ podržao akciju

Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti „Imperativ” podržalo je humanitarnu akciju „Kulturom za život” koju organizuje UG „Kultura kulturi”.Izdavačka kuća „Imprimatur” i „Imperativ” će na ovoj večeri organizovati humanitarnu razmjenu knjiga.

Ideja je sljedeća: dođete na manifestaciju i donesete knjigu koju ste pročitali i koja vam više ne treba. Neko kupi vašu knjigu za 5 KM koje idu za pomoć Snježani i njenom bolesnom sinu. Vi kupite od nekoga knjigu koja vam se dopada i tako donirate još 5 KM.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na manifestaciju, a ipak na neki način želite da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji – knjige koje želite pokloniti možete predati u kancelariju upravnika u Domu omladine u periodu od 12 do 15 časova do srijede, 10. aprila 2019. godine.

Mixer portal

Shortlink: