Stav: TABLETUR'NE SU KRIVE ZA SVE! | Mixer portal

Stav: TABLETUR'NE SU KRIVE ZA SVE!

Rezultat slika za tablete pije vojnik captagon

Ameri napokon mogu odahnut. Za zvjerstva koja smo 90-ih činili jedni drugima nije kriv Pentagon – kriv je famozni Captagon!

Naime, radi se o tableti koju su turali vojnicima na ratištu u marendu. Navedena tableta je psihoaktivno sredstvo koja ćera/tjera ljude/vojnike) da kolju i siluju.

Bome ova vijest je dobro došla svima nama, jer napokon možemo mirno da spavamo bez ikakve križnje savjesti. Uh, a ja taman pomislio da smo ničim izvani, iz prijeke objesti, udarili jedni po drugima kad ono – Capragon, jebo li on nanu svoju, da bil’ jebo!

Ma znao sam ja da ne bi mi jedni na druge, nismo mi tak'i. Ostaje samo još jedna nerješena misterija. A ona glasi: Ko je to turao vojnicima tablete u hranu? Hm…

Sumnja se da su jedini krivci huhari. Pa da, neće valjda bit’ odgovorni poručnici, kapetani, majori, pukovnici, generali. Ne bi oni vojsku trovali kojekavim pizdarijama. Sve je to moralna čeljad. Zato i jeste Haški tribunal prepun kuhara, a ne tamo nevinih starješina.

I eto, kad smo otkrili sve tajne naše nemoći da se odupremo svemoći, ‘ajd’ sad ljudi s božjom pomoći svako u svoje radne pobjede! I gledajte dobro da vam ko kakvu tabletur'nu ne turne u tanjir kad budete kusali posni grah. Vidite l’ u kakva sva sranja može poštena čojeka nagnat ta paklena droga!

Autor: Ernest Bučinski

Shortlink: