Pogledaj film SLUČAJEVI PRAVDE – TBOK: Brutalna parodija o nesposobnim policajcima | Mixer portal

Pogledaj film SLUČAJEVI PRAVDE – TBOK: Brutalna parodija o nesposobnim policajcima

Rezultat slika za slučajevi pravde

 

Dugo očekivani dugometražni igrani film crnogorske humorističke grupe “The Books of Knjige Slučajevi pravde” sinoć je imao premijeru na prvom programu Televizije Crne Gore, a od danas može se vidjeti i na internetu, i to na zvaničnom YouTube kanalu TBOK.

“U duhu novogodišnjih praznika odlučili smo da film postavimo na internet zbog svih onih koji su ga dugo i željno čekali da izađe iz bioskopsko-festivalske distribucije. Na taj način se jesmo odrekli dijela prihoda koji dolaze od prodaje regionalnih TV prava, ali se to čini kao manja šteta od one da bi poslije TV premijere na RTCG-u internetom sigurno kružio neki očajni piratski snimak. Nismo mogli da dozvolimo da pored svih ekonomskih neprilika ljubitelji našeg rada imaju dodatne izdatke za oftamologa”, kazao je Zoran Marković Zonjo, režiser filma i jedan od protagonista.

“Slušajevi pravde“ brutalna komedija a autorska ekipa The Books of Knjige često izjavljivala da je ovo njihov najbolji proizvod u dosadašnjem radu.

Pored Buksovaca u filmu glume: Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Nebojša Glogovac, Sejdo Alijaj, Izudin Bajrović, Zoran Kesić, Zenit Đozić, Ljubo Kaličanin, Mladen Stojanović i drugi.

Pogledaj film ODMAH!

 

 

 

 

Shortlink: