Lov na vještice: Režimski mediji prosipaju priču o planiranim neredima | Mixer portal

Lov na vještice: Režimski mediji prosipaju priču o planiranim neredima

Srodna slikaMilicija trenira strogoću

Režimski portal Infosrpska je danas pustio vijest kako je aktivista grupe PRAVDA za DAVIDA, Željko Dabić, prilikom sasluđanja u prostorijama policije priznao kako je neposredno pred veliki skup na trgu Krajine prisustvovao planiranju nereda u Banja Luci.

Neredi su, kako navodi ovaj režimski medij, planirani u kući Draška Stanivukovića poslanika u NSRS.

Pročitajte vijest režimskog portala Infosrpska i prosudite sami o kakvoj propagandi se radi.

Željko Dabić, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva i razbojništva, jedan je od prvih saradnika Davora Dragičevića, pored Vedrana Berića, kojeg je policija hapsila zbog šverca oružja i droga, saznaje portal Infosrpska.

Prema saznanjima ovog portala, Dabić je prilikom hapšenja i obrade u policiji priznao i potpisao svoju izjavu da je bio u kući poslanika PDP-a Draška Stanivukovića u Banjaluci gdje su zajedno sa još nekoliko lica, među kojima su bili Davor Dragičević i poslanik PDP-a Jelena Trivić, planirali nerede u Banjaluci tokom protesta grupe Pravda za Davida.

Inače, na skupovima grupe Pravda za Davida redovno su učestvovala lica koja su višestruko presuđivana, sankcionisana, privođena, a koja se dovode u vezu sa izvršenjem teških krivičnih djela od ubistva do šverca i uživanja narkotika”. navodi se u tekstu koji je objavio portal Infosrpska.

Mixer portal

Shortlink: