Nakon 280 dana napokon se oglasio i Igor… Bolje da je ćutio i dalje… | Mixer portal

Nakon 280 dana napokon se oglasio i Igor… Bolje da je ćutio i dalje…

Na današnjoj press konferenciji govoreći, o “neredima u BL” koje je činila grupa Pravda za Davida i građani koji su stali na stranu Davidovih roditelja, napokon se oglasio i Igor Radojičić, čovjek koji obnaša dužnost gradonačelnika Banja Luke. Tim putem je pokazao da je gradonačelnik  samo za svoje partijske i političke istomišljenike, dok oni koji su protiv režima njegovoga vožda Milorada po njegovom mišljenju i nemaju pravo glasa, niti pravo na život u gradu koji on vodi – u propast.

On je na toj konferenciji kazao da su sinoćnji koncert Harisa Džinovića spriječili demonstranti koji su podržali Davora Dragičevića i Suzanu Radanović, roditelje pokojnog Davida Dragičevića. Osuo je paljbu na grupu Pravda za Davida optužujući ih da su uništavali binsku opremu. Ovo je naravno notorna laž jer Haris Dž. je otkazao koncert i prije nego je došao u ovaj grad grijeha, koji vodi zabljudnjeli prvi čovjek istoga, Igor nemušti.

Ne zaboravimo da je svoj solistički koncert prije par dana otkazala i Marija Šerifović.

On je kazao da će grad po prvi put biti bez organizovane proslave Nove godine na Trgu. Pa Igore, i treba da se kao građani solidarišemo s Davidovim roditeljima. Do sada si bio gluv i nijem. 280 dana se nisi oglašavao povodom ove tragedije. Bolje bi ti bilo da si ćutio i dalje.

Mixer portal

Shortlink: