Davor Dragičević: „Dobro ste ažurni pa ste danas ušli u moje dvorište. Rekao sam da ulaska nema, ubili ste moga Davida“ | Mixer portal

Davor Dragičević: „Dobro ste ažurni pa ste danas ušli u moje dvorište. Rekao sam da ulaska nema, ubili ste moga Davida“

 

I večeras, 274. dan zaredom na Trgu Krajine, Banjalučani su pružili podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti ubistva njihovog sina Davida, čije je tijelo u martu ove godine pronađeno u rijeci Crkvena.

Dobro ste ažurni pa ste danas ušli u moje dvorište, rekao sam da ulaska u moje dvorište nema, ubili ste moga Davida. Ne priznajem vaše institucije, ne dolazite mi, tražim izuzeće“, rekao je Davor Dragičević i prokomentarisao još jednu u nizu odgoda početka sudskog procesa protiv dvojice pripadnika MUP-a optuženih za sprečavanje dokazivanja u istrazi ubistva Davida Dragičevića, zbog zdravstvenih problema jednog od njih.

Svi ste zdravi, a moje je dijete ubijeno“, rekao je Davor Dragičević.
Prisutnima se obratila i Davidova majka, Suzana Radanović, rekavši da se na prijavu protiv Davora zbog ugrožavanja sigurnosti nema šta da kaže.

Nisu oni lično ugroženi, već njihova nelegalno stečena imovina. Boje se naroda i njegove snage, jer ovo se dešava po prvi put“, rekla je Suzana Radanović,  nakon čega je puštena pjesma “Klinac u getu” i čitana pisma  članova grupe Pravda za Davida

 

Izvor

Shortlink: