Zanimljivo: Neki su horoskopski znaci inteligentniji od drugih, saznajte koji! | Mixer portal

Zanimljivo: Neki su horoskopski znaci inteligentniji od drugih, saznajte koji!

Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, sigurno su vas barem jednom nazvali čudnom ili neobičnom osobom. Ono za što nisu znali je vaša natprosječna inteligencija zbog koje vas se neprestano stavlja u pogrešan koš. Ova tri znaka slove za najinteligentnije od svih.

Ovan

Ovnovi se dobro osjećaju samo ondje gdje se cijene njihovo znanje i njihova načitanost. Ne vole površne osobe i često su za mnoge prava enigma. Vole provoditi vrijeme u društvu onih koji razumiju njihov pomalo crni humor i dosjetke.

Vaga

Vage su pravi štreberi koji ostvare sve što sami sebi zacrtaju. Cilj im je izdvojiti se iz mase i živjeti točno onako kako žele, pa čak po cijenu izopćenja iz društva. Svoju snažnu osobnost iskazuju na sve moguće načine, a poznate su po svojoj odvažnosti.

Jarac

“Najčudniji” od svih, Jarac često slovi za pravog introverta koji izbjegava društvo i velika okupljanja kad god je moguće. Jarčevima je vrlo teško uklopiti se jer ne vole klasična čavrljanja o vremenu i sličnim stvarima. Oni obožavaju misaone razgovore i snažne teme o kojima neprestano razmišljaju i žude s nekim porazgovarati o njima.

Mixer portal

Shortlink: