Davor Dragičević: 5. oktobra ovdje će biti slika zločinca, ubice i sotone ovog naroda Milorada Dodika | Mixer portal

Davor Dragičević: 5. oktobra ovdje će biti slika zločinca, ubice i sotone ovog naroda Milorada Dodika

Građani Banjaluke koji podržavaju borbu za istinu i pravdu u slučaju ubistva davida Dragičevića po 183. put su se okupili na Trgu Krajine u Banjaluci.

Otac tragično nastradalog Davida, Davor Dragičević okupljenima je rekao da će uskoro doći dan kad će istina izaći na vidjelo.

“183. dan na Davidovom trgu, peti dan i peta noć na Davodovom trgu jedinoj slobodnoj teritioriji u ovoj državi gdje nema ni jedne institucije i gdje nema ubistava ni zataškavanja. 5. oktobra ovdje će biti još jedna slika zločinca ubice, sotone ovog naroda Milorada Dodika. A ti hrabro 8. okrtobra, dođi i pometi”, rekao je Davor i poručio da njega niko neće otjerati.

“Mene i Grupu Pravda za Davida nećeš ni taći ni pomaći sa svojim ubicama i zločincima, a dobićeš 8. ujutru moj krevet koji će vam biti tjesan. Doći će i to jutro Milorade, pa da vidimo gdje će biti Davor Dragičević i Pravda za Davida, a gdje će biti Dodik i njegovi zločinci”, rekao je Davor.

On je poslao poruku i opoziciji.

“A poruka opoziciji. Vi imate vremena do 5. oktobra da se priključite svom narodu ili nastavite lizati Milinu guzicu i dalje.”

“Do 5. oktoba možete se opredijeliti da li ste za istinu i pravdu, svako ko ne bude uz nas je naš neprijatelj. Poslije toga idite u Milinu privatnu državu, ovdje nećete dobiti ni posao ni poziciju ni socijalnu pomoć. Idite za Milom, a on će vas sve pustiti niz vodu, niz crkvenu”, rekao je Davor.

On je poručio i funkcionerima na sa BH. nivoa da je bilo dosta prazne priče. “Imate zakon, ako nemate moć, uzmite je u svoje ruke. Hapsite, privodite vežite, šta čekate više?”

BUKA

Shortlink: