Posljednji film legendarnog Glogovca u vrtoglavoj akciji | Mixer portal

Posljednji film legendarnog Glogovca u vrtoglavoj akciji

POSLJEDNJA ULOGA PREMINULOG GLUMCA Glogovac, Bjelogrlić i Biković u do sada najekstremnijem filmu (VIDEO)

 

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, nježnih mangupa sa beogradskog asfalta, traganjem za boljim životom i uzvraćenom ljubavi – stigao je ekskluzivni, prvi trejler iz filma “Južni vetar” reditelja i scenariste Miloša Avramovića, koji će od jeseni gledaoci moći da vide u bioskopima širom Srbije i regiona.

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla.

 

 

Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

– Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživio i preživio odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svijetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime – izjavio je Miloš Avramović.

IZVOR: Blic

 

Shortlink: