Dragičević: Saučesnici i ubice moga djeteta su pripadnici MUP-a RS | Mixer portal

Dragičević: Saučesnici i ubice moga djeteta su pripadnici MUP-a RS

Hvala ti predsjedniče što me puštaš da 122 dana ljubim sliku svog ubijenog sina. Znam šta ste uradili. Kazna za saučesništvo je 45 godina. Svim pripadnicima Mladih SNSD nakon sinošnjeg sastanka poručujem: znam ko vas finansira – gospodine, budete li me u saopštenju okaljali znajte da ću vas uništiti.

Dragi moj sine, dušo moja. Dragi naš Davide, 25.07. srijeda, 122. dan na Trgu Davida, obratio se Davor Dragičević okupljenim građanima na trgu.

”Hvala ti predsjedniče što me puštaš da 122 dana ljubim sliku svog ubijenog sina. Znam šta ste uradili. Kazna za saučesništvo je 45 godina. Svim pripadnicima Mladih SNSD nakon sinošnjeg sastanka poručujem: znam ko vas finansira – gospodine, budete li me u saopštenju okaljali znajte da ću vas uništiti. Pitam vas da li je David Dragičević mogao da popije toliku koncentraciju alkohola kako tvrdite? Da li je mogao sa tom količinom alkohola da trči? Da li je u tom stanju mogao da rasuđuje i bude svjestan svojih postupaka. Zašto odmah nisu poslati na inspitivanje njegovi organi da se utvrdi? Zašto nije utvrđeno koliko je leš bio u rijeci? Može se naslutiti da je smrt nasilna. Zašto nije utvrđeno kad se utopio David?”, upitao je Davor Dragičević, otac nastradalog mladića.

On je rekao i da su povrede glave veoma očite i nisu mogle nastati u jednom aktu.

”I za koji od ovih povreda se može vezivati utapanje. Oba nalaza su rađena pod prisilom. Majka Suzana je donijela nalaz iz Beča gdje nema alkohola, LSD ni marihuane u krvi pokojnog Davida. S obzirom da smrt kod utapanja nastaje brzo, zašto nije urađena analiza kada je utvrđena smrt, kada kažete da je imao 1.3 promila alkohola u krvi, a zna se da kod leša predstavlja koncetraciju alkohola i vrijeme nastanka smrti”, rekao je Davor.

On je još ponovio da su saučesnici i ubice njegovog djeteta pripadnici MUP RS.

”Imena znam. Dragane Lukaču i Dražene Iliću saučesnici ste ubistva moga sina. Niko se neće izvući ni Vrećo, Karan ni Lepir. Držali ste ga 6 dana i ubili ste mi dijete. Ubili ste ga i bacili u kanalizaciju”, poručio je Davor.

BN

Shortlink: