Pravda za Davida: Prva obdukcija je namještena od Željke Karana | Mixer portal

Pravda za Davida: Prva obdukcija je namještena od Željke Karana

115. dan okupljanja građana na centralnom banjalučkom trgu u potrazi za istinom i pravdom, Davor Dragičević je počeo obraćanje građanima sljedećim riječima:

“Prva obdukcija je namještena od Željke Karana. Fotodokumentacija nakon 90 dana montirana. Druga reobdukcija je prepisana” rekao je Davor Dragičević

“Ono što je meni i majci Suzani trebalo je vrijeme smrti. 28. marta je rađena reobdukcija. Fino stoji da je leš u vodi stajao od 2 do 4 dana maksimalno, što se i poklapa sa 24. martom, međutim, i to su izmijenili. Karane, tebi je taj dan temperatura vazduha bila -12 stepeni, što prošle zime u Banjaluci nije ni izmjereno” kazao je on.

On je tužuiocu Vreći Daliboru poručio da će ovih dana pustiti snimak (snimljen) u 2 i 30 na kojem tvrdiš da je David Dragičević.

“Neka vidi čitav svijet da to David Dragičević nije ni da on jede burek u to doba. David jeste pojeo burek ali 17. a ne 18. u 2:30” kazao je on.

– Ne date mi brojeve još. Ispise telefona Davida Dragičevića, zadnji poziv. Sve ostalo možete. Prisluškivati mene i nas a ne možete naći jedan običan poziv. Zato što brišete a jasno je po čijem nalogu.

– Želimire Lepiru, kad ćeš mi vratiti Davidove gaće? Jel teško? – upitao je.

– Ovdje smo sto petnaesti dan, gdje tražimo pravdu na miran i dostojansven način. Treći veliki i zadnji skup grupe Pravda za Davida će biti uoči izbora.

 

BUKA

Shortlink: