Pravda za Davida: Ubice, pašće i vaše maske | Mixer portal

Pravda za Davida: Ubice, pašće i vaše maske

Davor Dragičević: “Ubice, pašće i vaše maske”

 

103. dan okupljanja „Pravde za Davida“

 I večeras u 19:30 časova na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili su se građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

„Ni jednu riječ vam nikada nisam vjerovao i nikada vam više neću vjerovati. Ovaj trg ovdje vi ste napravili, konferencijom za štampu 26.03.2018. godine.  Vi ste saučesnici i ubice moga sina, moje duše. Ničija nije do zore gorila, neće ni vaša. Tražimo istinu i pravdu, mirno i dostojanstveno.  Mi više nikada nećemo živjeti zajedno, nećemo biti komšije. Pravda za Davida. Pravda za našu djecu.  Pravda za sve nas. Ostajemo ovdje. Sine dragi,  dušo moja idemo do kraja“, poručio je veče uoči velikom okupljanja, Davidov otac Davor Dragičević

Nakon govora uslijedila je pjesma “Klinac iz geta”, a potom je nekoliko članova grupe Pravda za Davida, pod maskama, na laptopima prikazalo kratki film o tragično stradalom mladiću i sve što je obilježilo protekla 103 dana borbe za istinu i pravdu.

I Davor Dragičević je stavio masku na lice i poručio: “Ubice, pašće i vaše maske”.

Izvor: BUKA

Shortlink: