Šukalo: Lukačeva buduća taktika je da Davida Dragičevića proglasi dilerom | Mixer portal

Šukalo: Lukačeva buduća taktika je da Davida Dragičevića proglasi dilerom

Rezultat slika za adam šukalo pravda za davida

Adam Šukalo, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske naglasio je u razgovoru za N1 televiziju da vlast u RS pokušava “morbidnim konstrukcijama” kompromitovati stradalog mladića. “Sljedeće je da ga nakon ove priče proglase dilerom”, rekao je Šukalo.

Smatra da ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač, ima taktiku za kompromitaciju stradalog Dragičevića.

“Tragedija je jednog društva da ljudi koji predstavljaju institucije u ovom slučaju RS sa ovakvom tragedijom, ubistvom momka koji je bio primjer u Banjaluci se poigravaju i vrše eksperimente, što je gospodin Karan potvrdio. Igrajući se sa određenim toksikološkim nalazima i s druge strane predstavljajući tog mladića je ministar unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač, proglasio narkomanom. To je taktika vladajućih struktura u RS koje ne znaju šta da urade. Na taj način se stvori utisak da je on bio narkoman i lutalica. Mislim da će ići u pravcu da se nastavi sa još težim kvalifikacijama, ne bi li ljudima koji dolaze na trg stvorili utisak da to nije više tako. To je morbidna konstrukcija vladajućih struktura u RS. To MUP Republici Srpskoj hoće da nametne kao svoj stav”, rekao je Šukalo.

Istakao je da je Lukač pokušao napraviti razdor i unutar porodice Dragičević tj. između Davidovog oca i majke i da je sljedeće što se uraditi je da Davida “proglase i dilerom”.

“Cilj njegovog govora u Narodnoj skupštini je da stvori ovaj utisak. To se nije primilo u javnosti. Ohrabren sam što javnost nije prihvatila tu podvalu i spin od strane MUP-a RS. U svojim diskusijama je pokušao da podijeli porodicu jer se oslanjao na stav majke koja je donijela taj video snimak u MUP RS. Želio je stvoriti utisak da majka i otac ne dijele isti stav. To je toliko mene kao čovjeka izrevoltiralo. Sljedeće je da ga nakon ove priče proglase i dilerom”, naglasio je Šukalo.

 

 

Izvor

Shortlink: