PRAVDA ZA DAVIDA: Režimski mediji RTRS i ATV obmanjuju javnost! | Mixer portal

PRAVDA ZA DAVIDA: Režimski mediji RTRS i ATV obmanjuju javnost!

Grupa PRAVDA ZA DAVIDA: Nove obmane i laži režimskih medija

RTRS i ATV , kao i novinska agencija SRNA, od koje preuzimaju informaciju, trebali bi malo bolje da se informisu o sadrzaju koji objavljuju, poručuje Danijela Rašetic-Došen iz grupe “pravda za Davida”.

 “Peticija koju gradjani potpisuju uopste ne sadrzi JMBG. Propratni tekst peticije je javan i svako od potpisnika je veoma dobro upućen u samu svrhu davanja svog potpisa i podataka koji stoje na tom dokumentu.

Ti podaci se ne mogu iskorisiti ni za šta drugo osim kao dokaz podrske gradjana pravnoj borbi i aktivnostima grupe “Pravda za Davida”. “Ljudi” koji su navodno podnijeli zalbe MUP-u zna se ko su i sa kojim ciljem su to uradili i to je samo jos jedna njihova manipulacija sa kojom žele da rad grupe predstave onakvim kakav nije i da unesu nemir medju gradjane.

Ljudi u pravom smislu te rijeci, su dobro informisani o svemu jer, naravno, ne slušaju medije koji serviraju laži za doručak, ručak i večeru i koji vrše sistemsko ispiranje mozga.

Ove dvije medijske kuće, zajedno sa novinskom agencijom SRNA, od prvog dana nisu objavili niti jednu informaciju koja bi pomogla u rasvjetljavanju ovog zločina , osim kada dobiju “kvazi ” informacije o navodnim krivičnim prijavama (a pri tome istrazivacko novinarstvo je za njih misaona imenica, pa se nisu ni raspitali da li postoji zakonska osnova za te prijave) ili ovakva polu informacija koju su danas objavili , a uz ciji tekst su prilozili formular peticije na kojem se vidi da ne postoji rubrika JMBG.

Tačno je da smo, zbog nedovoljne informisanosti, prvobitno bili postavili formular sa rubirikom JMBG, koji je poslije sat vremena skinut, jer su nam pravnici javili da ne može biti taj podatak na peticiji. Nakon toga smo objavili ispravan formular, obavjestili gradjane, a uz formular i propratni tekst koji informise gradjane o svrsi prikupljanja potpisa.

Ovi mediji prije objavljivanja svojih poluistina ili neistina, nikada se nisu udostojili kontaktirati drugu stranu i ispitati istinitost onoga što iznose u javnost, što jasno govori o tome ko su i  šta su!?”, kaže se u saopštenju Danijele Rašetic-Došen “Pravda za Davida”.

 

 

Mixer portal

Shortlink: