Oglasio se Radojčić, ali bolje da nije… | Mixer portal

Oglasio se Radojčić, ali bolje da nije…

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da svi građani Banjaluke zahtijevaju razjašnjenje situacije o stradanju Davida Dragičevića (21).

 “Svima je u interesu da taj slučaj bude što prije razriješen. To je mišljenje i svih stanovnika Banjaluke, a ne samo onih koji protestuju zbog toga”, rekao je Radojičić novinarima.

Istakao je da je juče dobio pismo Davora Dragičevića, oca nastradalog mladića, u vezi sa navodnim progonom jednog od gradskih kafića koji prikuplja pomoć za akciju kojom se traži istina u ovom predmetu.

Radojičić je naglasio da je odmah po prijemu pisma od svih nadležnih gradskih organa hitno zatražio da se službeno izjasne o tome da li je u tim kafićima bilo vanrednih kontrola.

“Potpuna informacija o tome zatražena je od Komunalne policije i Odjeljenja za inspekcijske poslove i biće danas urađena i dostupna medijima, nakon što se obave sve provjere. Ono što imamo kao prvu informaciju jeste da taj kafić Komunalna policija nije kontrolisala unazad mjesec dana. Preciznije, Komunalna policija, prema njihovim podacima, nije tu imala nikakve provjere od kraja marta”, rekao je Radojičić.

Nestanak Davida Dragičevića (21) prijavljen je 18. marta, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas.

Mixer portal

Shortlink: