BALKAN TUBE FEST Banja Luka 2018. u Dvorani Borik 28. i 29. aprila! | Mixer portal

BALKAN TUBE FEST Banja Luka 2018. u Dvorani Borik 28. i 29. aprila!

BTFBanjaLuka NAJAVA

 

Još kada smo organizovali prvi Balkan Tube Fest u Beogradu, cilj nam je bio da se ovaj festival održava i u drugim velikim gradovima u regionu – prvo na redu bilo je Sarajevo i kako nam je tamo bilo, možete pročitati utiske sa BTFSarajevo ovde. Međutim, nismo se tu zaustavili, već vam najavljujemo prvi BTF ove godine, koji se održava u Banja Luci!

BTFBanjaLuka će se održati 28. i 29. aprila u Dvorani „Borik“ u Banja Luci u trajanju od 12 do 18h! Ko će sve od jutjubera doći možete videti na našem sajtu klikom OVDE, akoji će program biti saznaćete uskoro na našem sajtu, a kako to ne biste propustili, obavezno nas zapratite i na društvenim mrežama kao što su facebook i instagram!

 

KARTE ZA BALKAN TUBE FEST BANJA LUKA

Karte su u prodaji i cena je 10KM po danu za regularnu kartu i 20KM po danu za FAN PIT kartu. Šta su to FAN PIT karte i koja je razlika? FAN PIT je ograđen VIP prostor uz samu binu gde će biti i paneli za fotografisanje sa Jutjuberima. FAN PIT vam daje najbolji pogled na samu binu i veću verovatnoću da ćete se slikati sa vašim omiljenim Jutjuberom!

Karte možete kupiti putem sajta KUPIKARTU i to na sledeće načine:

  1. Online, poručiti da vam stignu na kućnu adresu ili da ih odštampate
  2. Na ostalim prodajnim mestima širom Bosne, Hrvatske, Crne Gore i Srbije koja možete videti klikom OVDE.
  3. SAMO NA DAN FESTIVALA u „Boriku“.
  4. Na Trgu Krajine.

Iz našeg iskustva sa prethodnih festivala vam savetujemo da karte nabavite na vreme, kako se ne bi rasprodale – na #BTFSarajevo više od 1000 vas ostalo je bez karata!

BALKAN TUBE FEST NARUKVICE I BTF SHOP

Takođe, na samom festivalu u BTF Shopu, moći ćete da kupite narukvice, bedževe, šeširiće, naočare, šolje i još mnogo toga, između ostalog i majice jutjubera i njihove proizvode!

Ne zaboravite da se čekirate na našem eventu na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/168270107139271/

Za sve koji pitate – BTF će se svake godine održati u Beogradu u Sava Centru, a ovo je jedinstvena prilika gde se održava i van granica tako da vas pozivamo sve koji ste iz Bosne da dođete i osetite čari prvog jutjub festivala na Balkanu, a prvi i jedini put u Banja Luci!

 

Mixer portal

Shortlink: