Pravda za Davida: Pritisci na nas su sve veći i veći | Mixer portal

Pravda za Davida: Pritisci na nas su sve veći i veći

Ako izuzmemo subotnji skup, večerašnje okupljanje “Pravda za Davida” bilo je jedno od većih.

Naime, više stotina Banjalučana danas je izašlo na Trg Krajine kako si zatražili pravdu i istinu o tome šta se dogodilo Davidu Dragičeviću.

Prošlo je mjesec dana od prvog okupljanja u Banjaluci.

“Danas je tačno mjesec dana kako smo se okupili na ovom mjestu. Šefe sve nas je manje, nije gospodo, nas je sve više i više. Hvala vam svima što meni i Davidu dajete snagu i moć i istrajaćemo do kraja. Mirno i dostojanstveno za pravdu i istinu za Davida” – rekao je Davidov otac Davor.

On sez ahvalio svim medijskim kućama koji su pratili ovaj skup, a posebna zahvalnost je otišla RTL televiziji iz Hrvatske.

Ova televizijska kuća pravi veći prilog o slučaju smrti Davida Dragičevića.

“Danas nećemo nikoga prozivati. Pritisci na nas su sve veći i veći, neću zamjeriti nikome ako odustane. Grupa Pravda za Davida ide do kraja. Naši putevi su sve bliže istini i pravdi i gospodo stići ćemo prije vas, a vi onda vidite šta ćete” poručio je on.

“Uskratili ste priče, suze, smijeh, uskratili ste jedan život, gospodo. Ubili ste Davida jednom, ali drugi put nećete – istaknuo je Davor Dragičević večeras u Banjaluci.

Nakon njegovog govora pušteni su isječci sa pres konferencije načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet, koju je pratila pjesma Sve je laž.

Na govor ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača uslijedila je žestoka reakcija praćena zvižducima prisutnih Banjalučana.

Više puta u toku večeri puštena je pjesma Davida Dragičevića “Klinac iz geta.

 

 

 

Mixer portal

Shortlink: