Nakon gostovanja Lukača na ATV-u oglasila se Davidova majka: Ministre, moj sin je bio živ još dva do tri dana nakon nestanka! | Mixer portal

Nakon gostovanja Lukača na ATV-u oglasila se Davidova majka: Ministre, moj sin je bio živ još dva do tri dana nakon nestanka!

Slikovni rezultat za dragan lukač atv

Sinoć je u emisiji “1 na 1” koja se prikazuje na ATV gostovao Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač i iznio niz “objašnjenja” vezanih za smrt Davida Dragičevića, koja je uzburkala javnost.

Povodom ministrove tvrdnje da je Davidova majka prepoznala svoga sina na snimku gdje se vidi da nepoznata osoba ulazi u kuću koja je opljačkana u noći nestanka, Davidova majka se oglasila na društvenoj mreži:

“Moram da objasnim ovo da sam ja prepoznala Davida na snimku..taj snimak su nama pokazali u supu pocetkom sedmice s tim da je onaj snimak gdje covjek sepa stavljen na prvo mjesto..ja sam rekla to nije moje dijete, nisam ni gledala drugi snimak. Poslije par dana pogledala sam ponovo snimak ali pravim redoslijedom, momak ulazi u kucu sa tel.,izlazi neko sepajuci (crno bijeli snimak)..To je bio petak, zovem sup, javlja mi se dezurni insp.koji radi na slucaju nestanka David Dragicevic i kaze da nije ni pogledao taj snimak. Pitam.ga sta ja sad da radim, mozda je to moje dijete?? OCAJNA MAJKA TRAZI SINA, VIDI GA U SVIMA !!!! SAMO DA JE ZIV! Inspektor mi kaze zovite PS Laus jer on nema pojma (ili vremena). Zovem PS, oni snimak nemaju, ja odlazim kod njih sa snimkom. Kod njih je prijavljena provala u Radjenovu kucu. Kazem im LJUDI MOJI, JA ZELIM DA OVO BUDE MOJE DIJETE, ZELIM DA JE ZIV, ZELIM DA JE BILO STA ..SAMO DA JE ZIV. Ali onaj snimak kad izlazi-nije David.
Oni se sad drze toga, majka ga prepoznala…DOKAZITE MI DA JE TO MOJ SIN, DOKAZITE MI DA JE TO DAVID!!! Vi ste policija. Zar ja sad trebam vama dokazivati da to nije moje dijete ?!????
Gdje je tu logika. Osim toga i da jeste David, gdje je bio jos 3 dana? On je bio ziv do 21, 22.3. gospodine ministre !!!!

Napominjemo da će se na Trgu Krajine u Banjaluci povodom smrti tragično preminulog Davida Dragičevića u subotu 21. aprila u 18 časova održati veliko okupljanje građana u Banjaluci pod nazivom “Banjaluka se budi”.

 

 

Mixer portal

Shortlink: