SAMO SLABO: O “belizaciji” politike, iliti BELEIZDAJI naroda | Mixer portal

SAMO SLABO: O “belizaciji” politike, iliti BELEIZDAJI naroda

Rezultat slika za varikina

Pokret “BELI – SAMO JAKO” koji se ničim izazvan pojavio sa same periferije političkih zbivanja Srbije, grada Mladenovca koji ne broji više od 30.000 stanovnika, trebalo bi da prizna da je na izborima 2017. (pa i 2018.) godine svjesno ili polusvjesno sudjelovao kao dio tima SNS-a. Osvojili su 20 odsto glasova, a zapravo su ih ukrali od onih snaga koje bi trebale da predstavljaju istinsku opoziciju.

Posao im i nije bio naročito težak jer cijela Srbija radi u korist sopstvene propasti. Iz takvog pokvarenog i korumpiranog društva se ne može ni očekivati da ispliva prava opozicija koja će se voditi politikom vađenja posrnule države iz govana.

SNS-u je frankenštajnska politička organizacija sačinjena od kolgomerata nespojivih ideologija. Tu su bivši radikali, socijaldemokrate, liberali, demokrate, ukratko nesposobni politički kadar koji kao da je izvučen iz najmračnijih dubina zla. Srbija će zbog toga, po koji put u istoriji, doživjeti totalni kolaps. Za 10 godina će trećina stanovništva nestati sa spiska te države.

Zapadne sile, pa čak i Rusi, znaju da je srbijanska politika faktor nestabilnosti u regionu (zato podmeću kvazipolitičare, a Beli, iako je fiktivni lik, nije ništa “fiktivniji” od trenutačnog predsjednika te države) i svjetske sile će sve učiniti da Srbiju porobe, a i vlast i opozicija (fiktivna i stvarna) svesrno im pomažu u tome.

Sve te nacionalističke snage s prefiksom “srpsko-srbski” nisu ništa drugo do kukavičija jaja podmetnuta od strane onih koji žele od Srbije stvoriti maloumnu tvorevinu od države koja ne zna sama o sebi da se stara. Sve te organizacije (NVO, političke partije, pokreti…) su pod kontrolom stranih sila koje stvaraju kontrolisani haos držeći građane Srbije u strahu i neizvjesnosti.

Igra je započeta sa Slobom Miloševićem (on je preteča nečeg što će kasnije postati paradigma zvana BELI, to jest umišljeni, iliti zamišljeni vođa naroda). Taj samoiznikli vođa naroda je i pokrenuo haos u bivšoj Jugoslaviji, a onda su sistemom spojenih posuda i preostale republike bivše SFRJ dobile svaka svoga Miloševića, umišljene male Napoleone i izdajnike sopstvenoga naroda. Zapravo, cijeli projekat slamanja SFRJ se može nazvati BELIZACIJA politike, iliti BELEIZDAJA naroda.

Piše: Ernest Bučinski

Shortlink: