Davidov otac poručio: Gospodo, dajte mi bar jedan papir da mogu sahraniti dijete | Mixer portal

Davidov otac poručio: Gospodo, dajte mi bar jedan papir da mogu sahraniti dijete

Foto: BUKA magazin

I danas je održan skup na Trgu Krajine u kojem se traži pravda za preminulog Davida Dragičevića, kao i za ostale nerazjašnjene slučajeve.

Davidov otac je rekao da do danas nije dobio nikakav relevantan papir o smrti svog sina.

“Sahraniti dijete ne mogu, nemam smrtovnicu, nemam ni jedno zvanično saopštenje koje očekujem. Još jednom želio bih vas zamoliti da ne miješamo politiku. Ovu borbu koristimo da živimo kao bolji ljudi, ovo nije borba mene i moje porodice, ovo je borba za sve nerazjašnjene slučajeve. Daj Bože da ovo bude posljednja borba”, poručio je danas Davidov otac.

On je dodao da sina neće sahraniti dok ne dobije sve relevantne papire

“Gospodo dajte mi bar jedan papir da sahranim dijete, a vi znate da vaši papiri nisu relevantni ni za koga”, poručuje Davidov otac.

Danas se na Trgu Krajine pričalo i o ostalim nerazjašnjenim slučajevima, a to su priče o Vladimiru Cvijiću, Milanu Vukeliću, Stanku Gligoreviću, Nikoli Đuroviću i drugima.

Čitala su se i anonimna pisma podrške ovom skupu.

Mladi, prijatelji od Davida koji su pokrenuli ovo okupljanje dobili su donaciju iz Norveške da bi mogli da izrade letke, majice i slično.

“Samo čovjek bez srca moze biti imun na ovo što radite”, poručila je Verica, Banjalučanka koja živi u Norveškoj, koja je poslala ovu donaciju.

Okupljenima su podijeljene naljepnice sa Davidovim likom.

Ovo je deveti dan okupljanja u Banjaluci, a okupljanja su održana i u drugim gradovima BiH i šire. Za sutra je najavljeno okupljanje i u Gradišci.

Izvor: BUKA

Shortlink: