Ljubavna vijest: Pit se vratio prvoj ženi | Mixer portal

Ljubavna vijest: Pit se vratio prvoj ženi

Kada je objavljena vest da se Dženifer Aniston razvodi od Džastina Terua, odmah su krenule spekulacije. Sada su ona i Bred Pit sami, razvedeni prvi put posle 13 godina i fanovi željno iščekuju da li će njihova ljubavna priča imati srećan kraj. Da li će “karmičko pomirenje” uslediti iako su prošli dug put?

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su u braku od 2000. do 2005. godine, kada je on, kao što ceo svet zna, prevario sa Anđelinom Džoli. Usledile su za njega srećne, za nju mučne godine.

Sada su oni potpuno drugačiji ljudi, decenija je prošla, ali neimenovani izvor za magazin “People” kaže da oboje i dalje pamte šta nije valjalo u njihovom odnosu.

“Više vremena su proveli jedno bez drugog nego što su sve ukupno bili zajedno. Meni deluje kao da su potpuno zaboravili jedno na drugo iako se njihova imena stalno dovode u vezu u javnosti”, rekao je izvor.

Prema saznanjima magazina “People” njih dvoje se nisu videli ni čuli “vekovima”, samo s vremena na vreme razmene poruke oko velikih projekata, čestitaju jedno drugom nagrade, poslovne uspehe…

Bred ima i šestoro dece što stvari dodatno komplikuje i predstavlja otežavajuću okolnost za eventualno pomirenje sa Dženifer.

Ono što u celoj priči iznenađuje je što njih dvoje i dalje obožavaoci “vide kao par” i posle tako dugo vremena ta priča je i dalje na tapetu.

“Verujte mi, od toga nema ništa”, insistirao je ipak izvor za “People”.

S druge strane “US Weekly” takođe navodi da je Pit, kao i svi čuo za razvod, ali da nije stupio u kontakt sa bivšom.

“On joj samo želi najbolje, u to nema sumnje. Ali, među njima se još ništa ne dešava”.

Ipak, obožavaoci ne prestaju da se nadaju da će nekada najslađi par Holivuda opet biti zajedno.

 

Mixer portal

Shortlink: