Aktuelno: Piči Mile “lajkovačkim” auto-putem | Mixer portal

Aktuelno: Piči Mile “lajkovačkim” auto-putem

Za ovih petnaestak i više godina vlasti Mile se upraksao ne samo u brzom donošenju političkih odluka. Bez ikakvoga razmišljanja u posljednje vrijeme donio je sijaset ad-hock odluka, više nepromišljenih negoli promišljenih i doveo, da ne kažem, narod u bezbroj neprilika.

A evo ovih dana nam je i u praksi pokazao da je vožd zapravo super-Mile kada ga je hrvatska policija uhvatila na djelu prekoračenja brzine u vožnji motornim vozilom marke Mercedes Benz. Vozio je preko 200 km/h, pa se čak i pohvalio da ga, kada vozi po njegovoj đedovini Republici Srpskoj, niko ne smije zaustavit, a naročito ne Lukačeva policija, pa da je i specijalna. Izjava je kao indigom preslikana od njegovog hrvatskog kolege po bahatosti Keruma, koji je na isti način, ne tako davno, prokomentarisao kako je glupo i pomislit da on vozi ispod 200 km/h kada mu je auto graviran na 260.

Eto sad napokon i znamo za koji će nam sport služiti silni kilometri autoputeva u RS koje milionima plaćamo. Za još najmanje dva mandata ima Mile da piči kao Kimi Raikonen, pa ti pačeniče stisni onu stvar i izađi na ulicu nakon izbora.

Pičiće Mile službenim (da ne kažem narodnim) autom od preko 200.000 maraka, našim (da ne kažem narodnim) autoputevima od stotinu miliona (da ne kažem narodnih) maraka brzinom i do 300 km/h i narednih dvadeset (da ne kažem narodnih) narednih, a tebi (da ne kažem) narode od krpljena autoputeva neće preostat ni 20 feninga da zakrpiš vlastite gaćone.

Piše: Erni

 

Shortlink: