Poslušajte prvi singl “Better Off Dead” benda BOUNDARY | Mixer portal

Poslušajte prvi singl “Better Off Dead” benda BOUNDARY

Heavy metal bend BOUNDARY iz Austrije, ovih dana je objavio svoj prvi singl “Better Off Dead”.

“Band ne svira da bi promijenio muzičku istoriju, da bi donio mir u svijetu i spriječio glad. Sviramo jer nam je lijepo raditi ovo čime se bavimo, a najbitnije je da se super provodimo i uživamo. Cilj nam je tu energiju i atmosferu prenijeti na publiku”, rekao je za Mixer portal frontmen benda, Goran Pavlović.

Snimanje albuma je još u toku i trebao bi biti završen krajem juna.

“Kroz maglu se sjećam proba i demo snimanja. Nakon par mjeseci, kada smo odslušali to što smo odradili do tada, vidjeli smo da materijal nije ni malo loš i odlučili smo da snimimo album. Energija je tu, svi se razumijemo, svi smo na istom levelu, i za sada sve ide po planu.”, rekao je goran.

On je najavio da će njegov bend uskoro izbaciti i drugi singl, a pred kraj 2018. godine planiraju da proputuju kroz bivšu Jugu i tamo urade par svirki.

“Momci sa kojim sviram su ovdašnji muzičari i ja im ne mogu objasniti i dočarati da tamo ima super ljudi i mjesta, iako je sve otišlo u k..ac!”, rekao je Goran.

Grupa BOUNDARY su: Goran Pavlović – vokal, Stefan Mair – gitare, Bernie Fix – gitare, Chris Chalmer – bas gitara, Christian Brandi – bubnjevi.

POSLUŠAJTE PJESMU!

 

 

Mixer portal

Shortlink: