ASTRO MIX Novogodišnjak: Horoskop za 2018. godinu | Mixer portal

ASTRO MIX Novogodišnjak: Horoskop za 2018. godinu

 

Postovani ljubitelji horoskopa i lake literature. Napokon smo izmolili gospodina astrologa Zvjezdana Teleskopa da nam sastavi jošte jedan horoskop, te se on opozvao na naše suze i uveselio nas sa najnovijim astralnim peripetijama. Na naše i vaše zadovoljstvo najnoviji horoskop sa dvanaest najnovijih znakova je pred nama, a što je najzanimljivije ovaj horoskop važi za cijelu 2018. godinu.

Napomena: Znak izaberite po vlastitom nahođenju i senzibilitetu. NPR: ako se osjećate kao magare a vi izaberite kenjca, ako ste puni energija a vi ste idealni za znak kengura, ako ste ni tamo ni vamo a vi budite mistrija!

KENJAC

Dokle više čovječe. Vaše ljubavne patnje su prešle sve granice. Nemate osjećaja da drugima dosađujete sa svojim problemima. Postali ste patetični. Čak ste počeli da pišete ljubavnu poeziju i priređujete pjesničke večeri svojim prijateljima. Kanite se više tih stvari. Počnite da gledate od čega se živi. Pa valjda ima i drugih žena, pobogu brate.

 

BILMEZ

Navukli ste se na čitanje stripova. Svaku ubogu paru trošite na serijale Mister Noa i Blek Stene. Čak ste sebi kupili i Zagorovu majicu koju sa sebe ne skidate, a u ormaru vam stoje kostimi super heroja Betmena, Himena i Supermena, koje povremeno oblačite kada se nađete sami u kući kinđureći se ispred ogledala kao kakva budaletina. Okanite se više dječije maštarije i odrastite već jednom. Vaše ponašanje bi možda i bilo primjereno da živite u Sjedinjenim Državama, ali ovo je ipak Balkan.

 

KENGUR

Ovih ste dana prepuni pozitivne energije. Vi pucate od zdravlja i sve vam ide od ruke. Kada ste krenuli da pravite kućicu za svog maloljetnog psića ishod je bio taj da ste na kraju sagradili garažu za automobil i etažni stan s potkrovljem. Jeste da je psić ostao bez kućice i da još uvijek kunja na ledini, ali učinak vašeg rada je fenomenalan i za svaku pohvalu. Vaša žena je zadovoljna snagom i elanom koje posjedujete. Ona već danima ništa ne radi. Oteli ste joj kuhaču sa sve oklagijom i preuzeli sve kućne poslove na sebe. Po čitav dan perete, peglade, usisavate, razbacali ste se po čitavoj kući i avliji. Komšije se krste gledajući vas sa kolikim žarom održavate domaćinstvo. Čak ste i njima pokosili travu i podštrciali ruže i živicu. Sve je to u redu ali moram Vam skrenuti pažnju na jednu manu a to je da smanjite konzumaciju ekstazija jer to nije dobro za zdravlje.

 

MISTRIJA

Ovo je period u kojem će vam se desiti nagle promjene u životu. Mislićete da se cijeli svijet ruši ali kasnije ćete zaključiti da vam je život krenuo na bolje. Žena će vas ostaviti zbog vaše pretjerane strasti prema žestokim pićima. Pod uticajem alkohola sješćete za volan i doživjeti strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj ćete jedva izvući živu glavu a vaš Pešo 306 se neće dati prepoznati. Neka vas ovo ne brine. Ta nezgoda će biti važna prekretnica u vašem životu.     U bolnici ćete upoznti mladu i atraktivnu medicinsku sestru i zaljubićete se u nju na prvi pogled. Ljubav će, naravno, biti uzvraćena. Bićete fascinirani kada budete saznali da je otac te medicinske sestre vlasnik osiguravajućeg društva i par privatnih banaka. On će vam srediti da dobijete novog Pežoa ali ovaj put ne 306 nego 406. Ubrzo ćete steći i novu porodicu pošto ćete se oženiti. Kao poklon bogatog oca dobićete ogroman stan u centru Pariza s pogledom na Ajfelov toranj i milion eura u kešu, tako da ćete do kraja života živjeti u zdravlju, bogatstvu i veselju. Vjerujem da ljepši hepi end ni Braća Grim ne bi mogli da izmisle.

PEDIPULIS PUBUS iliti PICAJZL

Ulaskom Urana u sazvježđe Bodljikavog Praseta stvoriće se nevjerovatan astralni obrt koji će zbog pomraćenja Mjeseca u devetoj kući Mačije Cjevanice dovesti do tog da će vaša impresija podgrijana depresijom okončati duševnim mirom i spokojem. Život će se vam se pretvoriti u kompresiju, ali to neće trajati dugo. Torzično stanje u kojem ste do sada bili polagano će stagnirati. Nemojte se čuditi ako vam ovih dana naste rep ili izrastu magareće uši jer bioritam u kojem ćete se naći iziskivaće pokoje sitne korekcije na vašem tijelu. Važno je da će vam duša ostati nepromjenjena i čista ko suza.

 

PELIKAN

Dugo ste letjeli u oblacima. Vaša nepostojeća krila su se istrošila. Perje na njima se ofucalo. Postoji bojazan da bi mogli završiti kao Ikar. Moraćete aterirati. Stvarnost je nekada drugačija od mašte ali ne bojte se življenja u zbilji. Java zna ponekad da bude ljepša od snova, pogotovo ako duži period patite od noćnih mora. Probudite se i bivstvujte u javstvu. Okrijepite dušu čistim vazduhom i dišite punim plućima. Ovaj svijet je prazan bez vašeg prisustva, udostojite ga prisustvom vašim. Vi možda i jeste pali anđeo, ali konfiguracija vaše ličnosti govori da ste u duši ostali istinski anđeo. Svijet nestrljivo očekuje vaša dobra djela. Oplemenite turobnu svakodnevnicu vašom čistotom i čestitočću.

 

ELEKTRIČNA JEGULJA

Već deceniju i po vas drma klimakterijum. Čas vam je toplo, čas hladno, čas bi nešto da učinite od sebe, čas  vam se ništa ne da. Ali to neka vas ne zabrinjava. Sjetite se da ste gotovo dve trećine vašeg života proveli u adolescenciji. Ovo je samo prelazak iz faze u fazu. Vi ne možete a da ne budete u nekoj fazi. Vaš je temperament sam po sebi fazičan. Strujno gledano bolje je biti u fazi nego na nuli. Neka vam ovo gledište bude moto. Ne sikirajte se. Znajte da postoje i gore faze od faze u kojoj se sada nalazite. Važno je da faza u kojoj ste nije ona posljednja, nedobog faza.

 

KIŠNA GLISTA

 Suviše ste emotivni. Sve vas pogađa. Osjećate se kao golub kojem je mačka pojela krila. Pucate po šavovima. Izgubili ste samopouzdanje. Nemate volje za život. Ambicije su vam svedene na nulu. Mislite da živite u paklu. Rješenje za vaše probleme nalazi u daljinskom upravljaču. Postali ste ovisnik o španskim sapunicama. Tragedije koje u zadnje vrijeme gledate na malom ekranu dovele su do toga da ste počeli vjerovati da se tu više ne radi o glumcima nego istinskoj zbilji. Don-Pedro je nestao bez traga i glasa a žena mu Klementina preudala se za lokalnog sveštenika Gomeza  nakon što se ovaj raspopio. Djeca Đovani i Žuzepe su se odali porocima a stara kućepaziteljka pokrala je sve što iz kuće moglo pokrasti i pobjegla sa baštovanom Kortezom na Havaje. Zbog čitave ove zbrke ne možete spavati već deset noći. Čak ste pisali i producentu serije da učini nešto po pitanju Don-Pedrove sudbine. Okanite se više djetinjarije. Promjenite kanal jer očito je da se ne nalazite na pravom mjestu.

             

ZEBA

Rođenim u ovom horoskopskom znaku predhodni dani će biti prepuni istinske sreće. Svi oni koji traže posao, životnog saputnika ili prijatelja pronaćiće ga. Jedino neće dobro proći oni koji su optuženi za ratne zločine a zla sudba im je udjelila sudskog isljednika rođenog u ovom horoskopskom znaku. Jedino rješenje za ovakove Zebe je da promjene datum rođenja. To se može učiniti za male novce u MUP-u našega etinteta zato požurite.

MORŽ

Dani koji su pred vama biće jako apstraktni, čak i za takovog vjetropira kao što ste vi. Ono što vam je do sada u životu bilo primarno  preobraziće se u sekundarno. Izbacićete ženu i punicu iz kuće bez ikakve griže savjesti. Djeci ćete prestati slati novac za školovanje. Ljubavnici koja vas godinama iskorištava daćete otkaz. Postaćete druga osoba prepuna energije, zdravlja vam manjkati neće. Postaćete punokrvni tako da vam je moj savjet da darujete koju litru krvi našoj siromašnoj klinici Paradajzovac, jer jedan takav postupak će još više ispuniti vašu već do vrha punu dušu.

 

STJENICA

Za vas je najbolje da neko vrijeme ne izlazite iz kuće jer toliko bićete  toliko baksuzni da ćete svojim izlaskom na ulicu poremetiti sve što se poremetiti može. Kada bi kojim slučajem u ovom periodu u Americi bili izbori vaš izlazak u javnost bi uzrokovao tome da Obama ne bi mogao da završi svoju kampanju na istočnoj obali zbog olujnog nevremena koje bi nagrnulo prema Nju Jorku. Zato moja molba i molba gotovo cijelog javnog mnijenja bi glasila: ”Stjenice, molimo vas da ne izlazite napolje!”

 

DVOGRBA DEVA

Iako je za ovaj znak vezano strpljenje, upornost i dobra kondicija niti jednu od ovih osobina nećete posjedovati, bar ne u nadolazećem periodu. Uspavaćete se kao princeza. Ni milion prinčeva da vam dodju opaliti žvaku neće vas moći probuditi, a kada bi vam umjesto zrna graška pod plahtu stavili golemu lubenicu zasmetati vam ne bi mogla. Ovo naravno važi samo za ženke rođene u znaku Dvogrbe Deve jer na mužijake Dvogrbe Deve raspored planeta će djelovati sasma kontra. Muške Dvogrbe Deve neće moći noćima oka sklopiti, što zbog ličnih, što zbog problema vizavi trenutnog stanja u svijetu i globalnog zagrijavanja i odgrijavanjana našoj planeti.

Autor: ZVJEZDAN TELESKOP

Shortlink: