Crveni krst iz Banjaluke organizuje humanitarni turnir za pomoć javnoj kuhinji | Mixer portal

Crveni krst iz Banjaluke organizuje humanitarni turnir za pomoć javnoj kuhinji

Crveni krst Banjaluka: Humanitarni turnir za pomoć javnoj kuhinji

Crveni Krst Banjaluka već šestu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Tradicionalni humanitarni turnir ” Pomozite da pomognemo ” u organizaciji Crvenog Krsta Banja Luka se ove godine organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u radu Javne kuhinje Crvenog Krsta Banja Luka koju svakodnevno posjećuje 435 korisnika i kojima je obrok iz Javne kuhinje ujedno i jedini u toku dana.

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe za pripremanjem obroka, mole se sva preduzeća,kompanije, organizacije, pojedinci i svi ljudi velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad Javne kuhinje.

Crveni Krst Banjaluka već šestu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelju, 25 – 26.11.2017. godine sa početkom u 09:00 časova u sali O.Š. ,, Borisav Stanković ”.

KOTIZACIJA: 30KM

– uplate direktno na žiro račun:

551-001-00000-130-27

UniCredit banka,

Crveni Krst Banja Luka,

sa naznakom ” Za pomoć u radu Javne kuhinje” ,

Pravo nastupa na turniru se stiče predavanjem jednog primjerka uplatnice u prostorije Crvenog Krsta Banjaluka ili slanjem fotografije uplatnice putem vibera do 23.11.2017. godine svakim radnim danom od 10:00 – 14:00, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira.

Propozicije takmičenja:

EKIPA : 5 1 (1-2 izmjene)

SISTEM TAKMIČENjA : Eliminacioni ili grupno (zavisno od broja ekipa)

TRAJANjE UTAKMICE:

2h10 minuta u prvoj fazi,a u polufinalnim i finalnoj utakmici 2h15 minuta.

Za finaliste su obezbijeđene i vrijedne robne nagrade od sponzora turnira.

Više informacija na FB stranici Crvenog Krsta Banja Luka

 

Mixer portal

Shortlink: