Nevjerovali ili da: Robert de Niro ovih dana ulazi u vilu Marićevih Parova | Mixer portal

Nevjerovali ili da: Robert de Niro ovih dana ulazi u vilu Marićevih Parova

Nakon mnogobrojnih nezanimljivih i antipopularnih gostiju koji su svojim prisustvom i dosadnim pričama  unespokojavali gledaoce Marićevih Parova, na poziv domaćina Milomira ovih dana će u ovaj treš rijaliti ući i ultralegendarni holivudski glumac Robert De Niro.

On će u rijalitiju ispričati svoju tužnu sudbinu bavljenja najstarijim zanatom na svijetu, glumom, i njegovih svakodnevnih suočavanjem sa životnim nedaćama kojim ga unesrećava Holivud, pritiskaju glumačke kolege i smaraju filmadžije.

De Niro se valjda odrekao honorara, a jedini uslov njegovog boravka u vili Parovi bio je da se ni u kojem slučaju na istom mjestu i u isto vrijeme ne nađe sa Zmajem od Šipova, jer se plaši da bi ga taj lik toliko iznervirao da bi ga De Niro, naprosto, ZGROMIO!

Nakon razgovora sa dosadnim natjecateljima emisije Parovi De Niro će učestvovati i na snimanju Ćirilice u kojoj će se osim njega pred Marićevim kamerama naći najlažniji vojno-tehnički ANALitičar Miroslav Lažovski, srpski histeričar Čadomir kAntić i još sijaset nebitnih likova koji godinama u Marićevim smor emisijma presipaju iz šupljeg u prazno i nerviraju gledaoce širom regiona.

Mixer portal/smislio E.B.

Shortlink: