O cvjetanju “zapadnih” ruža: Ne'š samo žderat seljačino! | Mixer portal

O cvjetanju “zapadnih” ruža: Ne'š samo žderat seljačino!

Rezultat slika za sranje čučavac

 

Autor ovog teksta nije želio da ostane anoniman! Ali mi mu naprosto ne znamo ni ime ni prezime pa je ostalo na tome da je tekst nepotpisan.  Naime, autora smo zatekli u javnom klozetu, tačnije čučavcu, kako bilježi svoje misli, a dočepali smo se bilježnice kada je pisac posegao za toalet papirom kako bi obrisao dupe. Malo se odmakeo od čučavca, ne više od pola metra, ali našem insajderu je ta nesmotrenost bila dovoljna da se domogne sveske i eto dođošmo mi do ovog komentara. Kasnije nas je autor sa suzama u očima molio da mu vratimo svesku, ne zbog teksta nego zbog papira, jer rolna toaletnog ubrusa kojim je htio da otare dupe je, zamislite, bila prazna.

Sere mi se od poruka ljudi, koji su otišli na “zapad”, kako tamo ne cvjetaju ruže svaki dan i kako se treba radit, radit i samo radit, da bi se imalo, imalo i samo imalo.

De ne kenjajte više Tito vas jebo nenormalne. Stvar je izbora i mogućnosti ko će da ode “vani ili ko će da ostane “unutra”. Nekome je ovdje predivno i ne mora iz svog “brloga” nigdje, a neko iz čisto egzistencijanih razloga mora da bjega iz svoga “raja”. Ima i onih koji idu zbog obrazovanja ili zbog “promjene”.

Ima i takvih koji idu iz razloga jer ne mogu da trpe “nekulturu” sredine u kojoj žive. Dakle, ne ide se samo zbog para i ždranja. Ima na zapadu još štošta osim salame i hljebova. Gdje su teatri, antičke iskopine, muzeji prepuni renesansnih dijela, stara utvrđenja, dvorci i ostali kurci palci. Jebe se vama za tim jer vi ste papci kojima je dovoljno samo da napune trbusine i zakrpe dupeta….

(ovdje je autor posegnuo za toalet papirom i komentar se momentalno završio….)

 

 

Mixer portal

Shortlink: