TV/ 25 godina Noćne More: Malnar je tv guru i pionir rijalitija na našim protorima! | Mixer portal

TV/ 25 godina Noćne More: Malnar je tv guru i pionir rijalitija na našim protorima!

malnar | Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Sutra, 3. oktobra, navršiće se 25 godina otkako se kultna emisija Noćna mora počela prikazivati na malim ekranima. Mnogi su probdjeli noći čekajući što će izvesti Željko Malnar i njegovi gosti. Jedno je sigurno, nitko nikad nije ostao ravnodušan.

– Nikad prije nije bilo takve emisije, niti će je ikada više biti – poručio nam je Sead Hasanović zvani Braco, koji je nakon prestanka emitiranja Noćne more počeo voditi udrugu Roma.

 

 

– Dobili smo prostor od Grada Zagreba i tu sada dolaze nama svi, a ne samo Romi – rekao nam je Braco, čija udruga ima restoran ‘Kod Vesne i Brace’. U njegovom restoranu okupili su se ponovno Slađa, Cezar, Laki i on.

– Viđamo se i dalje, ali ne tako često kao nekad – priznao nam je Braco. Kaže da su pokušavali vratiti se na male ekrane, no nije bilo uspješno.

– Denis Kršak i njegov brat dogovorili su s Jumbom, našim producentom, da sudjelujemo u emisiji ‘Nemoguća misija’. Stalno su nam dovodili Ivana Pernara u emisiju. Pernar ne spada među nas. Bili smo protiv toga pa smo se razišli – otkrio nam je Braco kako je zbog političara propao pokušaj da se vrate na male ekrane. Ubrzo su na njihovo redovito okupljanje došli Slađa i Cezar – njegovim autom.

– Ako sad nisam poginula, neću nikad – rekla je potresena Slađana Petrušić Slađa nakon što je izašla iz auta i našalila se: Cezar i ja se ženimo.

 

 

 

Ivica Lako Laki otkrio nam je kako trenutačno sudjeluje u ‘nekim snimanjima’, te da svakodnevno čita novine. Priznaje da ga i dalje ‘proganjaju’ zbog bicikla, odnosno da i nije baš vješt vozač.

– Stalno me pitaju jesam li pregazio neku curicu. Pa to su gluposti. Prije bih pregazio sebe nego neku curicu – rekao je Laki. Slađa kaže da se u zadnje vrijeme sredila te da ima puno posla.

– Nema gdje nisam bila. Hodam puno po raznim showovima. Svašta radim, samo se još udala nisam. Izdala sam čak i roman, osvojila sam drugo mjesto u realityju, sad izdajem i CD. A prije nisam znala niti tko mi glavu nosi.

Brine Slađa i za prijatelje iz Noćne more, dodala je u šali kako je najvećim problem sa Cezarom i Lakijem ‘što previše loču’.

– Malnar im sigurno ne bi dao da toliko piju – uvjerena je Slađa.

Legendarni Ševa je otišao prvi

Zvonimir Levačić Ševa bio je neizostavni član postave Noćne more. Umro je u snu prije sedam godina. Na sprovodu su mu bili Milan Bandić, Mirna Berend, Slaven Letica…

‘Na rubu pameti’ ipak nije išlo

Bez Željka Malnara pokušao je 2012. godine ostatak ekipe s emisijom ‘Na rubu pameti’, no nije zaživjela. U istim ulogama kao i u Noćnoj mori trebali su biti Laki, Braco, Jaran, Cezar, Stankec i Tarzan.

Kukoč mu pokazao, pa je Rodman gostovao

Najpoznatiji gost Noćne more bio je Dennis Rodman koji je u emisiji bio 4. listopada 2003. godine. Emisiju mu je prvi pokazao suigrač Toni Kukoč, a američki košarkaš nije dvojio i došao je. Nekoliko je puta u emisiji ostao u čudu i bez riječi…

Malnar nas je stvorio

Nenad Blatnik predstavio nam se kao ‘Cezar legenda’. Otpjevao nam je svoju pjesmu ‘Silvija’, a potom potvrdio Slađine riječi nakon dolaska kada je rekla da se žene.

 

– Idem dalje u napast. Slađa i ja ćemo biti sretni – rekao je Cezar, a na pitanje čime se bavi u životu odgovorio:

– Sve i svašta. Malo popravljam kućanske aparate u svojoj radioni, a malo me murja za**bava – rekao je. Otkrio nam je i svoj životni stil. Živi s mačkom, roditeljima i svojim Bobijem, koji mu je jako važan u životu.

– Bobi je mali pas kojeg će Slađa upoznati. On vjeruje svom gazdi – rekao je Cezar.

Rodmanov apartman

Najdraži gost u emisiji bio im je Ljubo Ćesić Rojs, a Braco nam je “otkrio” kako su u emisiju pozvali poznatog košarkaša Dennisa Rodmana koji je u Hrvatsku došao samo zbog gostovanja u Noćnoj mori.

– Rodman je dimljeni Cigan iz Amerike. Ja sam ga pozvao da dođe na gravče na tavče kod nas u Zagreb. Rekao sam mu: “Helou, brader”. A on meni: “Ooooh, brother gypsy”. Ja mu onda kažem: “dođi kod mene u cigansku udrugu”. I on došao – prepričao je zanimljiv razgovor Braco i otkrio jedan ‘detalj’.

 

 

– Imao je apartman u Zagrebu gdje su mu dolazile naše poštene Hrvatice – kaže.
Slađa se sjetila Malnara i priznala koliko im je pomogao.

– Malnar je bio u pravu. Nekad davno, ja njemu kažem: “Imam dva razreda osnovne škole i knjige za treći. Ne znam gdje ću se zaposliti”. Malnar mi je rekao da je televizija moć. Prošle su godine, a ja i dalje nastupam po punim dvoranama. Da nije bilo Malnara, imala bih metlu u ruci – priznala je Slađa.

Dodala je i kako zarađuje više nego netko tko se školovao 20 godina. Malnarovi dugi monolozi imali su smisla jer je država u ku**u, smatra ekipa Noćne more.

 

 

– Situacija je katastrofa. Da Željko ovo sve vidi, kako ljudi sele van, ne znam što bi napravio. Moramo istjerivati pravdu i boriti se za ono za što se Malnar borio – zaključila je Slađa.

U ekipi zagrebački susjedi

Željko Malnar imao je brojnu ekipu, uglavnom zagrebačke susjede s nadimcima: Cezar, Tarzan, Jaran, Remzo, Laki, Braco, Darkec, Stankec, Anđa, baka Milica…

Nezavisna Republika Peščenica

Noćna mora počela je s emitiranjem 3. listopada 1992., a emitiranje je završilo 26. lipnja 2010. Malnar je ‘proglasio’ Nezavisnu državu Peščenicu čiji je bio doživotni predsjednik.

IZVOR

 

Shortlink: