RTRS-ova “celebrity” vijest: Nidžo “izvadio krompir” | Mixer portal

RTRS-ova “celebrity” vijest: Nidžo “izvadio krompir”

Istaknuti član SNSD na brdu od krompira

Da političke neprilike ne mogu pera odbiti Nikoli Špiriću i sličnim individuama odavno znamo. Ali da mu vremenske neprilike, isto tako, ne mogu ni krompira dotać dokazao je javni emiter koji je ovom istaknutom SNSD partijaneru posvetio par minuta pažnje kako bi pokazali šta Dodikovci rade kada nisu u službi partije.

Jedna od vjesti na javnom emiteru bila je kako je Nidžo “izvadio krompir”, ali ne onako kako bi mnogi koji prate žutaće mislili. Ovdje se mislilo na pravi, glamočki, krompir, koji Špirić uzgaja na svome imanju. Čovjek se drži tradicije, a kao čovjek sa prostora đe je krompir biljka koja život znači, naravno da se nije odrekao uzgoja ove krtolaste biljke.

RTRS je po zna koji put pokazao i dokazao da se savjesno i radno bavi sa svime i svačime, a ponajviše informisanjem javnoga mnijenja o svim aktivnostima članova vodeće partije krompirastijeg dijela Bosne i Hercegovine.

Možda je ovo samo priprema RTRS za neki malo žešći projekat tipa Zdruge, Farme… Možda je u pripremi da se napravi live show “Prdekana” u kojem će sudjelovati istaknuti članovi vladajuće partije i tamo pokazati i druge znanja osim sađenja i vađenja krompira.

Mixer portal

Shortlink: