(Po)bjednički poraz Srpske: “Kako je čuvar Srpske zaradio prvih milion maraka” | Mixer portal

(Po)bjednički poraz Srpske: “Kako je čuvar Srpske zaradio prvih milion maraka”

Rezultat slika za pobjeda srpske

 

Prije neki dan vascijeli srpski kulturni i radni narod, ali i ostale narodne i narodnosti bolje polovine BiH, mogli su prisustvovati promociji knjige “Pobjeda Srpske” Milorada Dodika u Banja Luci, tačnije NU bibioteci RS-a.

“Pobjeda Srpske” je nastala tako što su vrijedna i ponizna Dodikova škrabala čučala na političkim tribinama izborne kampanje za predsjednika RS-a 2016. godine, sakupljajući filosofske govore svoga vođe Miće.

Prije ove knjige Dodik se potpisao još na neka umjetnička književna djela, ništa manje vrijedna, a neka od njih su “Dodik čuvar Srpske” za koje su pojedine državne insitucije izdvojile manja bogatstva kako bi svojim činovnicima omogućila pristup ovim pisanijama.

Na promociji su bili recenzenti i ostali Dodikovi poltroni kojima pare ne smrde i koji bi polizali i veće dupe od Dodikovog samo da bi se domogli kakvog takvog honorara i višeg kulturnog ili drušveno-političkog položaja. Te takozvane kulturnjake u ovom tekstu nećemo imenom spominjat, jer su tolike gnjide i dupouvlakači da se plašimo da će nam se internet portal pretvoriti u internet klozet.

 

Međutim, ako se već bavi autobiografskim radom, začuđuje što Dodik prvo nije napisao i objavio knjige s naslovima, recimo, “Kako sam zaradio prvih milion” ili “Tako je govorio Milorad Dodik 1997.”, pošto bi takva djela bila mnogo čitanija i zanimljivija, a samim tim bi autoru donijela i mnogo veću finansijsku dobit (a dobro je svima poznato da on nije gadljiv na novac).

Ostaje da se nadamo da će u narednom periodu iz Dodikovog književnog pera osvanuti i djela sa takvim naslovima.

Mixer portal

Shortlink: