Postoji mogućnost da Ritchie Blackmore opet zasvira u Deep Purple | Mixer portal

Postoji mogućnost da Ritchie Blackmore opet zasvira u Deep Purple

Rezultat slika za deep purple richi

 

 

Ritchie Blackmore u srpnju je popričao s njemačkim portalom Rock N Roll Reporter i u razgovoru nije isključio mogućnost da još jednom zasvira sa starim bendom Deep Purpleom.

Iz benda je otišao 1993., a u intervjuu kazao: “Ako budu zainteresirani i ako nam se datumi poklope, odsvirao bih koncert s njima – za stara dobra vremena. Ali mislim da ih to ne bi zanimalo. Iako smo prijatelji, oni 20 godina rade svoje, ja svoje. Vjerojatno od toga neće biti ništa.”

Ispostavilo se da je Blackmore i više nego u pravu, kao što su 29. kolovoza u intervjuu za SiriusXM potvrdili pjevač Purplea Ian Gillan, basist Roger Glover i bubnjar Ian Paice.

 “Iako smo u dobrim odnosima, mislim da njegova svirka više nije na razini kakva je nekad bila, tako da ne vjerujem da bi to ispalo dobro” izravno je odgovorio Gillan, a Glover – koji s Blackmoreom nije pričao više od dva desetljeća – dodao “Mislim da me baš ne voli zbog silnih remastera koje sam napravio sa starim izdanjima. Tako sam barem čuo.”

Ian Paice samo je rekao da ne želi da bilo što naruši zajedništvo trenutne postave u kojoj je i Blackmoreov nasljednik, Steve Morse: “Kad sam na pozornici, znam da sam sa svojim prijateljima. Nije uvijek bilo tako i ne želim se podsjećati na to. Blackmore je jednostavno takav, sve mu je ili crno ili bijelo, nema sive zone. Kad izađem na pozornicu želim se zabaviti, a ne da se nakon koncerta osjećam loše.”

Deep Purple su trenutno na turneji koja bi im mogla biti posljednja.

muzika.hr

 

Shortlink: