Smišljene vijesti zarad dizanja čitanosti: Snijeg u junu, pad Trampa, veće penzije! | Mixer portal

Smišljene vijesti zarad dizanja čitanosti: Snijeg u junu, pad Trampa, veće penzije!

Ove vijesti nisu tačne, ali šta ima veze, važno da vi kliknete na portal, da se malo uzrujate i dignete nam čitanost.

Naime, za deset dana Tramp će bit svrgnut sa vlasti zajedno sa svojom Melaniom. Biće to poguban pad s vlasti sličan onom u Rumunjiji krajem osamdesetih, kada su Čaušeskua i prvu damu Rumunjske Elenu streljali na zidiću oronule vojne zgrade. Zadnje riječi Donaldove biti će: “Život dam, vlast ne dam!”, a Melanija će se ipak izvuć jer će u nju bit pucano ćorcima.

Ove godine snijeg možemo očekivat usred juna, tačnije 29. juna. Taj datum je odličan za padanje snijega pa će ovogodišnji snijeg malo da urani. Zime nije ni na pomolu al to snijega nije briga, jer snijeg voli da pada kad je njemu volja. Jedini problem je što će junski snijeg da okopni prije no što i dotakne majčicu zemlju jer za 29. jun se predviđa i temperatura do 37 stepeni.

Vlada RS će početkom jula da podijeli mjesečne mirovine, a najmanja penzija će biti 1000 njemačkih evra. Zbog ove nagle promjene finansijskih prilika mnogi umirovljenici će da završe po hitnim pomoćima što će državi donijeti prihod od 6 miliona pezosa. Isto tako u marketima će porast stopa potrošnje novaca na osnovne životne potrepštine: ulje, so, margarin i kondome, pa će domaći trgovci da dožive fantastičnu dobit koja će porast za 450 odsto. Ali, država će zbog cvega ovoga da poveća PDV na 77 posto, pa će penzineri na kraju mjeseca da budu veći kokuzi no što su bili u isto vrijeme prošle godine.

Fejsbuk će do kraja godine da prestane s radom, jer je vlastik ove mreže odlučio da građanima svijeta više ne nudi besplatnu uslugu korištenja iste. Naime, mali broj će željet da plaćaju ovu mrežu pa je Zzibergger (valjda je ovo pravo prezime vlasnika FB-a, ako nije ko mu ‘ebe mater) odlučio da je ukine. Zbog sličnog problema će se povući i Tviter, pa će ljudi koji vole da pišu gluposti po internetu za vijeke vjekova prestati da se bave tom vrstom sporta.

U oktobru ove godine Gospodin Bog će malo da se prošeta planetom Zemljom. Zemljani koji budu htjeli da vide Boga kako hoda ovim vilajetom moći će to da obave 14. oktobra, ako se kojim slučajem budu našli na Alkidikiju gdje će Jahve ove godine da jesenuje. Grci očekuju da će im ovaj događaj povećati broj turista za 1299 odsto što će im omogućiti Evropskoj uniji da vrate hiljaditi dio duga. Bog će na Alkidikiju da jesenuje sam, neće voditi svoga sina Isusa koji će u tom vremenskom periodu da bude zauzet pripremanjem svijeta za armagedon. Ni žena mu Marija neće prisustvovati toj ceremoniji jer trenutno piše svoj roman prvijenac  “Kako sam zavoljela Boga” koji će po zvemu sudeći biti čitaniji od svih romana, Jelene Bačić Alimpić, Mirjane Bobić Mojsilović i Ljiljane Habjanović Đurović, zajedno. Tom prilikom Jahve će posjetiti Zevsa na legendarnoj plamnini Olimp i sa njim proćakulat o trenutnoj situaciji u svezi Lige prvaka, svjetske ekonomske krize i političke scene u Republici Srpskoj.

To bi bilo za sad sve, ako ste uživali u ovim vjestima opalite LAJK a ako niste opalite sebe iza ušiju i pokrijte se moktom ponjavom.

Doviđenja!

Mixer portal/Autor vijesti: novinar Petko

Shortlink: