Opet Igor spašava partiju: Gradonačelnik BL podjelio djeci RVI po 60 KM | Mixer portal

Opet Igor spašava partiju: Gradonačelnik BL podjelio djeci RVI po 60 KM

Da je uvijek tu kada treba spašavati rejting vladajuće stranke iz RS još jednom je dokazao najvjerniji vojnik svoje partije SNSD, Igor Radojičić.

Jer dok se za ministarska vozikanja kupuju Audiji super klase od preko 100.000 maraka Igor je podijelio djeci ratnih vojnih invalida po 30 evra, koja će od petka boraviti na moru u Bečićima, u okviru projekta „Socijalizacija djece Republike Srpske“.

– Ovo je mali znak pažnje prema ovoj djeci čiji roditelji imaju ogromnu zaslugu za stvaranje Republike Srpke. Iz Banje Luke na odmor ide 12 djece, uzrasta od 7 do 14 godina, a Grad Banja Luka je za svako dijete obezbijedio iznos od 30 evra – rekao je gradonačelnik.

V.D. načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Dragiomir Keserović, kazao je da se ovaj projekat provodi u saradnji sa brojnim organizacijama i da je organizacija do sada uvijek bila na visokom nivou. On je naglasio da su ciljevi odlaska djece na more, prije svega, socijalizacija djece kroz igru i druženje, te unapređenje zdravstvenog stanja djece.

Predsjednik Gradske boračke organizacije Banja Luka, Goran Rogić, rekao je da putovanje djece organizuje Javni fodn za dječiju zaštitu RS iz Bijeljine, a u saradnji sa Centrom za socijalni rad i Boračkom organizacijom Banja Luka. On je naglasio da će djeca boraviti u Bečićima od 25. avgusta do 3. septembra i da sa djecom putuju i dva vaspitača.

Mixer portal

 

Shortlink: