VIDEO: Pogledaj novi spot grupe Shanghai Street Fight za pjesmu “Scorned” | Mixer portal

VIDEO: Pogledaj novi spot grupe Shanghai Street Fight za pjesmu “Scorned”

Banjalučki bend Shanghai Street Fight je izdao novi spot i singl sa svog prvog albuma koji zvanično izlazi 22.7. Prva pjesma sa albuma za koju je urađen spot zove se Scorned. Pjesmu su napisali članovi benda, spot je snimao i režirao Tihomir Stanić a montažu i postprodukciju potpisuju Željko Žilić i Baz Design. Pjesma je snimljena u Oksigen studiju, a Momir Nikić je uradio produkciju i miks.

Shanghai Street Fight postoji od 2012. godine i svira alternativni rock sa primjesama punk i blues žanrova. Tekstove pjesama i vokalne dionice za sada rade samo na engleskom jeziku jer im je namjera oprobati se na međunarodnoj sceni.

 

 

Shanghai Street Fight će u petak 21.7. na Demofestu imati zvaničnu koncertnu promociju svog prvog albuma. Ime albuma je First Fight. Ime benda je posveta kung fu filmovima, a naziv albuma simbolično karakteriše prvi meč u borilačkim sportovima koji je uvijek najteži ispit za mladog sportistu. U prvoj borbi (engl. First Fight) najvažnije je da borac izdrži meč mentalno i da se ne slomi. Slično je i sa pripremom prvog albuma u muzici. Album izlazi samo u digitalnom obliku, bez zvanične etikete i izdavačke kuće i bend je odlučio da ga podijeli besplatno sa svima koji budu željeli da ga slušaju.

Članovi benda su Bojan Katalina – bubnjevi, Marko Kovačić – bas gitara, Bojan Tomić – gitara, Nikola Kužet – gitara, Saša Levi – vokal i Vanda Govedarica – vokal. Vanda učestvuje u kreativnom radu, ali sa bendom nastupa samo povremeno. Svi članovi benda daju podjednak doprinos u stvaranju pjesama sa svojom kreativnošću i idejama i to je najveća snaga i magija ovog benda.

Mixer portal

Shortlink: