Gdje je Beli i šta radi? | Mixer portal

Gdje je Beli i šta radi?

Rezultat slika za luka maksimović

 

Do početka kampanje za lokalne izbore, koji se održavaju sljedeće godine, trećeplasirani kandidat na predsjedničkim izborima u Srbiji Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli, baviće se – forumom.

Kako kažu u njegovom timu, internet forum će uskoro zaživjeti, a ideja je da sa građanima, simpatizerima i pristalicama na ovom mjestu razmenjuje mišljenja.

– Forum je urađen i uskoro ga pokrećemo. To će biti mjesto gde bi ljudi, koji su za istu priču kao i mi, i koji su je razumjeli, mogli da nam pišu i dobijaju odgovore kako bi izbjegli porođajne muke koje smo mi imali – pričaju saradnici Belog.

Međutim, kako ističu, od stranke nema ništa, a nema ništa ni od bilo kakvog povezivanja i organizovanja sa bilo kim.

– Apsolutno ne želimo ništa što liči na stranku. Nećemo nikome da budemo vođe, upravo suprotno. Želja nam je da navedemo svakog da misli svojom glavom i da sebi bude vođa. Ovo je posljednji pokušaj da se malo razmrdaju svi, bar za sada. Možda vaskrsne neki bolji i efikasniji način, da ne kažemo brži, jači i bolji način – kažu u Pokretu “Sarmu probo nisi” (SPN).

Ova inventivna i dovitljiva družina na čelu sa Belim već je registrovana kao grupa građana, i kao takva će izaći i na lokalne izbore 2018. godine.

Izvor: Blic

Shortlink: