Propala zbog “plastike”: Da li će Meg Rajan ikad povratiti staru slavu | Mixer portal

Propala zbog “plastike”: Da li će Meg Rajan ikad povratiti staru slavu

Rezultat slika za meg rajan

 

Sve je počelo sa filerima za usne, ali nažalost, kako to obično i biva, ova dama se nije zaustavila samo na usnama.

Američka glumica Meg Rajan imala je zavidnu karijeru sredinom i krajem devedesetih godina, a stekla je popularnost romantičnim komedijama “Francuski poljubac”, “Kejt i Leopold”, “Stigla vam je pošta”.

Osim fanova širom sveta koji nisu mogli da odole njenom osmehu, kao i velikom talentu, reditelji i scenaristi su je obožavali, te su joj nudili brojne uloge.

Međutim, nakon 2001. godine, Meg je počela da se suočava sa neuspehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice.

“Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili”, objasnio je Džejms Mangold, reditelj filma “Kejt i Leopold.”

Srodna slikaSimpatična glumica doživela je pravi krah u svojoj karijeri, jer više niko nije želeo da je angažuje zbog korekcija koje je radila na svom licu.

“Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se reši neka vrsta ličnog nezadovoljstva”, bio je izričit Mark Roberi, plastični hirurg.
Tako je njena karijera pala u mrak, zbog čega se 2006. godine Meg odlučila na usvajanje devojčice iz Kine, koju je odgajala zajedno sa svojim sinom.Shvativši da više neće dobijati uloge glumica se posvetila karijeri reditelja i producenta, a ovim poslom se i danas bavi.

B92

 

Shortlink: