De Niro bi da kupi nekretninu SFRJ koja se nalazi u Nju Jorku | Mixer portal

De Niro bi da kupi nekretninu SFRJ koja se nalazi u Nju Jorku

Rezultat slika za de niro

 

Pitanje diobe preostale 51 nekretnine bivše Jugoslavije u inostranstvu, vrijedne 110,6 miliona dolara, biće tema sastanka “Mješovitog komiteta zemalja nasljednica”.

Sastanak će se najverovatnije održati krajem aprila ili polovinom maja.

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović rekao je da tačan datum održavanja 19. sastanka “Mješovitog komiteta za raspodelu diplomatske i konzularne imovine bivše SFRJ” još nije utvrđeni i da su u toku konsultacije, ali da je bilo ideja da to bude krajem aprila ili sredinom maja.

Odalović je rekao da na beogradskom sastanku nije realno očekivati i konačan dogovor o preostalim nekretninama, ali da ipak očekuje napredak u diobi nekih objekata.

Kako se navodi, posao koči i činjenica da imovina još nije u poptunosti popisana.

List dodaje da bi beogradski sastanak trebalo da “pogura” prodaju pet najvrijednijih objekata u Njujorku, Tokiju, Bernu i Bonu, čija se vrijednost porocjenjuje na 70 miliona dolara.

U Njujorku se nalaze dve najatraktivnije nekretnine, od kojih je jedna šestosobni dupleks na Park aveniju, na koji su, prema pisanju američke štampe, “bacile oko” i filmske zvezde Robert de Niro i Džek Nikolson.

Mixer portal

Shortlink: